Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, No kurujemy się, nawet pies dostał rutinoscorbin i witaminę C... :roll: My to sobie damy radę, ale będę chyba musiała jutro podejść z psem do weta zmierzyć temperaturę, jak mu kaszel nie przejdzie. Muszę w ogóle kupić termometr dla psa. :bezradny:

A to uciecha z nowego gadżetu. :great: To bardzo umilający życie dar - umiejętność cieszenia się z takich rzeczy. :smile:

Ciepełkiem też się cieszmy, wszak to już niedługo.

misty-eyed, Często mam stan podgorączkowy ot tak nie wiadomo dlaczego, miejmy nadzieję, że u Ciebie to też taka fanaberia organizmu. Ale coś tam sobie zapobiegawczo na pewno zaaplikowałaś.

mirunia, misty-eyed, Podobno ostatnio w Gai jakieś są problemy z rozmiarówką mówiła Plateczkowa,miseczki za duże i takie tam, niby można oddać, ale chciałabym jednak przymierzyć przed zakupem... :bezradny:

Chciałabym jakieś koronkowe cudo... :105:

wiejskifilozof, " Kosmonadra" ... to ja? :D

To co, teraz będziesz umiał gotować np. taką grochówkę?

Purpurowy, Co U Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja mam 2 fasony, kupuję w sklepach internetowych i jest OK! Na początku kupiłam jeden, sprawdził się, spróbowałam drugi. Teraz mam różne kolory. Ja koronkowych nie kupuję, ale i takie są w ofercie. Jeśli nie jesteś przekonana, oczywiście lepiej przymierzyć...dotknąć.

Jeśli chodzi o stan podgorączkowy, utrzymujący się przez dłuższy czas, trzeba koniecznie sprawdzić, ustalić przyczynę, nie bagatelizuj tego, proszę. Mam przykre wspomnienia w związku z tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HoyaBella, no właśnie podobno należy się zapinać bardzo ściśle, co jak ktoś nieprzyzwyczajony faktycznie może przydusić. :smile: No cóż, nasze prababki mdlały w tych swoich gorsetach. :P

Ḍryāgan, Potwierdzam, bardzo blisko, w staniku mieszczą się cycki. :roll:

misty-eyed, ja chyba taka w miarę przebadana jestem, co jakiś czas morfologia, no nie wiem, czego mogłabym jeszcze zażyczyć sobie od lekarki... Cytologia regularnie. A jak uważasz, co miałabym sprawdzić?

Niby fajnie mieć jakiś sprawdzony model i potem tylko wymieniać, ale z drugiej strony ja lubię drobne zmiany.

WolfMan, Nabijaj się, nabijaj, a nie wiesz jak to jest... :twisted:

Purpurowy, Właściwie to bez zmian. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Mniej gra, bo ma dziewczynę, no wiadomo. ;) A Ty jak tam, brzdąkasz czasami? A propos dziewczyn - ktoś w serduszku Ci pomieszkuje?

Cóż, właściwie to... co tydzień jeżdżę do Parczewa na randki. :oops:

Gitary niestety nie uskuteczniam, nie mam weny, ale od października znowu są zajęcia, to może nauczyciel mnie trochę rozrusza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja proponowałabym CRP i OB. Badania niedrogie, ale wiele mówią.

Dlatego ja mam 2 sprawdzone modele - w 2 kolorach, do tego bawełniane - domowe :D , póki co nie zmieniam, ale kto wie, może i ja kiedyś pomyślę o tym :D

Purpurowy, to wszystko jasne, czas i myśli zajęte, stąd rzadkie pobyty na forum :great::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Ogromnie się cieszę, naprawdę, miód na serce. :yeah:

No zobaczysz z tą gitarą, nic na siłę przecież. Może wtedy było Ci to potrzebne.

Dziękuję.

Z tą gitarą już w następnym tygodniu się przekonam, bo są pierwsze zajęcia.

Purpurowy, to wszystko jasne, czas i myśli zajęte, stąd rzadkie pobyty na forum :great::mrgreen:

Tak, między innymi dlatego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Spamowa!

Był taki wierszyk -

"Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku, I przyszedł pan doktor: „Jak się masz, koteczku”! — „Źle bardzo...” — i łapkę wyciągnął do niego." No i tak dalej... ;)

No więc leżem... :bezradny:

Byłam rano na spacerze z psem, nie wiem, jak to zrobiłam, ale stwierdziłam, że więcej niestety dziś nie podziałam. Jeszcze maks nietomności, bo do czwartej byłam przy psie, który strasznie kaszlał ( pies nie kaszle jak człowiek, jest to bardziej przerażające :roll: ), o siódmej znów byliśmy na nogach. Rano jakby mu trochę przeszło, ale monsz go zgarnął do weta na osłuchanie. Czekam na nich.

Teraz wstałam napić się kawy, przy okazji chociaż pralkę załączę, no i tyle. Mam nadzieję jutro już funkcjonować. Taka ładna pogoda jest...

A co tam u Was, bo coś cichutko jest na Wyspie.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dziękuję Kochana! Jutro już trzeba być w pracy, więc mam nadzieję, że ciut lepiej będzie u nas, a i noc jakoś minie. Obydwoje pracujemy w tą sobotę, więc nie wiem, jak mamy się wykurować... :bezradny:

Tak jak w okolicy u ludzi epidemia, to okazuje się, że u psów też - zapalenie gardła z rzutem na oskrzela... :roll: Dostał zastrzyki m.in. antybiotyk i spray do gardła. Na osłodę był u weta mały kociak ( tam ciągle w gabinecie jakieś kotełki rezydują), a że mój jest wielbicielem, to miał frajdę - buziaki, zabawa. :smile:

Fajnie, że aura sympatyczna, zupełnie inaczej się z roboty wraca i tydzień przyjemniej mija.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem :!::!::!::!:

dziś kroiłem.Kartoszki,do grochówki.Doprawiałem.Dużo majeranku poszło,oj dużo.Ale,13 litrowy gar.A ,co jak osób.Jadło 27,było też ciasto śmietankowiec.

Dobre,pychotki.Taki,że hej.Przez H,dużo.Jak Everest,no dobra.

Była,też dyskoteka.Taka skromna,zatańczyłem.Sobie z Olą,lat 30.Agnieszka (sprzątaczka0,ma ona po 30.

I terapeutką Asią.Ma ona latek 34.

A teraz jestem,w domu.I piję soczek wiśniowy,swojski.

Ciekawa jest wyspa North Sentinel.

Cycki,czy biust.Jak zwał,tak zwał :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi