Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

zapisałam się na kurs profesjonalny rysunku i grafiki komputerowej. można po nim tworzyć m.in. postacie do gier komputerowych, planszowych i do filmów animowanych. start: 18 września

A kiedy kończysz? Bo może się zdarzyć, że będziemy dawać zlecenia na rysunki postaci, przewidziane honorarium :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...!

Kochani, w życiu potrzebna jest harmonia, równowaga umysłu i ciała, ale we współczesnym, pędzącym życiu jest to trudne.

Ja ciągle poszukuję, staram się odnaleźć ten spokój, jednak ciągle coś mi przeszkadza, rujnuje już prawie osiągnięty cel!

I tak przez całe życie....

Nie rezygnuję jednak, Was też zachęcam do tego ;)

Pozdrawiam serdecznie i spokojnego tygodnia życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ech, kurs trwa prawie rok, postacie będę umiała tworzyć pewnie dopiero za kilka miechów. na razie potrafię robić plakaty, ulotki, jak coś. a gdzie Ty pracujesz?

Ja pracuję w korpo, ale to bez znaczenia, pytam w imieniu firmy chłopaka, pomagam mu szukać osób do współpracy czyli np. przygotowanie małych rysunków do druku. I spokojnie, nie jest to na teraz zaraz, może być i za pół roku.

Byliśmy dzisiaj w parku linowym, za wybitne osiągnięcie poczytuję sobie, że nie dostałam ataku paniki w środku trasy i nie musieli mnie dźwigiem ściągać, a miałam ze dwa momenty, że p!3^dolę, nie idę i co mi zrobicie. Ogólnie nie polecam :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, paramparam, ok miejmy nadzieje ze po prostu przestali pisac tu

Może jesienią zaobserwujemy wzmożony ruch. A może nie.

Czuję się dziś jak gówno z zaniżoną samooceną.

Marcin20113 siema ścigaczu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie na Ziemi żyje ok. 7 miliardów ludzi, zaś według danych PRB dotychczas planetę zamieszkiwało 107 miliardów przedstawicieli Homo sapiens (dokładnie 107602707791). Liczby mówią same za siebie – na jedną żyjącą obecnie osobę przypada 15 zmarłych. Liczba 7 miliardów zmarłych została przekroczona w okresie do ośmiu wieków przed naszą erą.

http://infra.org.pl/nauka/czowiek/1224-ilu-ludzi-yo-na-ziemi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi