Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, bez gorączki to raczej infekcja, przeziębienie...jasne, młody jesteś, jutro powinno być dobrze :D

tosia_j, głowa obciążona różnościami, ma prawo nie pamiętać ;)

cyklopka, naprawdę ożywiasz spamową swoim avkiem :great:

Ḍryāgan, chyba wróciłeś do formy :lol::?:

Czy wiecie co się dzieje z Kosmo? Dawno Jej nie widziałam na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, moze ci sie to wydawac absurdalne, ale z kilku forow nam sciage kto jest kto

Ja z jednego, bo tam jest pewna hierarchia, oczywiście ustalona dla celów rozrywkowych, takie stopnie wtajemniczenia.

Ja jestem za młoda na demencję, a za stara na nastoletni bunt, a trzeba te lęki i to zapominanie imion jakoś wyjaśnić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Cyklopka aż tam :?: bee :(:D Kiedyś na innym forum goście się wybierali na Zombi do Zabrza :mrgreen: O tym piszesz :?::P

Jerzy62 Babcia wspominała w rozmowie, że by się ajerkoniaka napiła, więc wnuczek kupił Adwokata :D

Wypiliśmy Adwokata z Biedronki. Bardzo dobry polecam :smile:

Wczoraj byłem jak już wspominałem u Babci i z Ciocią obaliliśmy Adwokata, zjedliśmy ciasto Kuzyna, bigosu i dwa ala Hot-Dogi :D

wypiłem Inkę, potem herbatkę, ale najpierw przeszedłem się z Areskiem :D

Wychodząc od Babci, zahaczyłem na Cmentarz i na tramwaj w stronę Brynowa. Potem pieszo z Brynowa w stronę Dzielnii :D

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Spamoludki!

Nie pisałam, bo mój zły nastrój obniża mi poziom empatii i akceptacji. Łatwo się rozdrażniam. I mogłabym coś chlapnąć. A myślę, że tylko sobie humor jeszcze bardziej bym popsuła.

Żyjem, choć ciężko powiedzieć, że mam się dobrze. Weszłam chyba jednak w coroczną fazę zgonu... Codziennie ledwo zipię, a mój organizm wariuje i funduje mi różne atrakcje zachowując się nieracjonalnie i niewytłumaczalnie. Po prostu jakaś rozpierducha, chaos i zamęt. Ciężko przy tym zachować pogodę ducha. :bezradny:

Wszystko jednym zdaniem - nie byłam dziś w pracy, musiałam wziąć sobie wolne... Ja. :roll:

Ale staram się robić swoje, żeby z rytmu życia nie wypaść. I raduję się, że zdążyłam wyjechać, zanim piekło się rozpętało. :great:

Wczoraj jak wyjeżdżałam na główną widziałam cudny widok - dzikowy kindergarten... Po 15 przestałam liczyć pasiaste maluchy. :smile: Nigdy takiej bandy nie widziałam i to prawie w środku miasta. Trochę rozczulenie opadło, gdy dziś rano zobaczyłam co zrobiły z trawnikami... ;)

Pozdrawiam Flipa i Flapa... ;)

cyklopka, A cóż to za słodki avek? :105:

A dziury w mózgu po prostu som, jako przestrzeń na rodzenie się kreatywności. O.

misty-eyed, Odmeldowuję się. ;)

Purpurowy, Odgrażałeś się dziś już będziesz śmigał. I co, udało się, zdrowiutki jesteś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś na innym forum goście się wybierali na Zombi do Zabrza :mrgreen: O tym piszesz :?::P

Nie rozumiem co ten pan do mnie mówi. Jakie inne forum?

Dzisiaj podpisałam umowę na okres próbny (3 m-ce), zaczynam od czerwca. B. fajny grafik (2/3 na rano, 1/3 na wieczór), b. fajne pieniążki, tylko trzeba się wykazać, żeby były dalsze propozycje :zonk:

Na długi weekend jadę na warsztaty dla kobiet, mam nadzieję, że mnie nie otrują wegańskim obiadem po raz wtóry :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Odgrażałeś się dziś już będziesz śmigał. I co, udało się, zdrowiutki jesteś?

Taaa, dzisiaj już śmigałem i tyle wyśmigałem że znowu uczciwość mi nie popłaciła i poniosłem duże straty. Po co ja w ogóle z łóżka wyłaziłem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, ładnie brzmi i pewnie ładnie wygląda... :105: Ale jak mówi Tosia mi różki wyrastają chwilami, więc chyba jednak nie pasuje... Ale pomarzyć można. ;)

tosia_j, Witaj moja wróżkowa siostro... :angel:;)

cyklopka, No to fanfary!!!! brawo !!!

Jedziesz na kilka dni na te warsztaty?

Weź ze sobą kabanosy... ;)

Purpurowy, ojojoj... zdarza się, ale to nie przez uczciwość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Drodzy Spamowicze :D

kosmostrada, Twoje pojawienie się na forum bardzo poprawiło mi humor :yeah:

To oznacza, że nie opuściłaś nas, bo miałam złe myśli...

Nie ma miruni, nie ma kosmostrady , także innych stałych bywalców, dopadło mnie więc zwątpienie. Zwłaszcza, gdy prawie wszyscy wczoraj wpadli, a Ty nie...

Nieważne już te myśli, jesteś i to jest najważniejsze :D

Oby tylko samopoczucie Ci się poprawiło :!:

cyklopka, wiadomość super :yeah: Czyli przed Tobą miesiąc przestawiania się na pracownicze tory :D

Ja mam kiepski dzień, po tym, gdy dostarczono mi podwyżkę czynszu i zwrot za wodę i ogrzewanie-no załamałam się. Co można zrobić? Jedynie szukać wyjścia i nie zamartwiać się, ale cios był silny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi