Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Spamowa!

neon, że hasam ok, ale jurna kozica? :hide: Dłubaj, dłubaj w papierzyskach, coś z tego na pewno wyjdzie.

Co tam u Was dzisiaj? U mnie nie dość, że zimnica, to jeszcze wietrzysko, ale może docelowo chmurzydła przegoni. Plus, że z domu się wychodzić nie chce, więc akcja "szmata i mop" jak najbardziej trwa. :smile:

Myślę co tu miszczowskiego upichcić na obiad...

Miłego dzionka Wam życzę!

Mirunia - Co tam u Ciebie?

Misty-eyed - Czy to dziś idziesz do tego neurologa?

cyklopka, I jak poszło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Naprawdę dobry dla mnie. Lekarz nie chciał komentować opinii pani doktor, która po swojemu oceniła mój rezonans. On jest specjalistą autentycznym, z empatią, zainteresowanym autentycznie pacjentem i to Jemu wierzę - jestem uspokojona, ponownie przebadana neurologicznie, zapewniona, że ani mój wynik, ani inne, dokuczające mi objawy nie wskazują, w żadnym wypadku, na tę poważną chorobę, którą sugerowała dr rehabilitacji. Szkoda jedynie 10 trudnych dla mnie dni i nocy...szkoda słów!

Od wczoraj jest u mnie Wnuczek, do niedzieli. To najlepszy lek na całe zło z ostatniego czasu :D

Pogoda dość brzydka, wiatr silny wieje, ale to nie psuje mi humoru...

Wracając od lekarza, wpadłam do księgarni ponownie, kupiłam kilka książeczek dla dzieci.

Aby rozładować i pozbyć się nagromadzonej złej energii, zrobiłam sobie dłuższy spacer...

Teraz już czuję się całkiem nieźle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, miło, że pytacie. Momentami mi się ciężko zdania lepiło i musiałam kombinować innymi słowami, ale wydaje mi się, że z większości pytań dobrze wybrnęłam, teraz już tylko modlić się, żeby nie męczyli buły, tylko mnie wzięli do pracy, bo jestem już wyczerpana tym szukaniem :uklon::zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pada...Złapał mnie już deszcz, jak wracałam z miasta (bo nie omieszkałam trochę się powłóczyć).

Zastanawiam się nad upieczeniem sobie batonów owsianych do podgryzania do książki i herbatki.

mirunia, No kiedyś to wreszcie odpuści... Może na weekend majowy?

Nie mam gości, bo moja siostrzenica chora ( martwimy się, bidulka idzie w poniedziałek do szpitala na badania :( ). Jutro tylko moja mama wpadnie po książkę z rana.

Upichciłam curry z komosy ryżowej, boczniaków i warzyw i do tego podmarynowane polędwiczki wieprzowe z patelni. Pycha.

No, wyczekiwany weekendzik nadszedł. :105: Będziemy się luzować. :smile:

cyklopka, Brawo Ty! Bardzo Ci tego życzę, żeby się wreszcie udało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak, batoniki na słodko (choć są bez cukru) z bakaliami. Ale upiekę jutro, bo najlepsze są tego samego dnia, a ile dziś wszamam... ;) Mam na ten wieczór do książki fistaszki. Ot taki niedobry nawyk, od zawsze, żeby coś chrupać do czytania. :P

Jeśli ta paskudna pogoda się utrzyma, to podejrzewam, że jutro też czas wykorzystam do jakiś czystek. :smile:

Wiesz ta pogoda nie sprzyja dobrej kondycji, ale trzeba sobie radzić... Najwyżej radość poczerpiemy z ciepłego domku, ciepłego kocyka i ciepłej herbaty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tą od malowania ust?

Ogólnie chodzi o to, że czasem się trafiają takie dziewczyny o takich "męskich" cechach, takie z którymi siadasz przy piwie, oglądasz mecz, gadasz o samochodach itp.

A ja często słyszę, że jestem odwrotnością tego, czyli facetem z którym można pogadać o malowaniu paznokci, ciuchach, kosmetykach, makijażu, kolczykach itp. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Martyna to fajne imię :smile::great:

Kto Co gadał, że o takich rzeczach można tylko z Tobą gadać :?:

Pewnie Masz wiele męskich zainteresowań :D np dobra męska muza :great:

Jeździsz Banditkom Martynką, więc to już jest samo męskie :D

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Pogoda zmienna. Kawę drugą dziabnęłam.

Zjadłyśmy z moją mamą śniadanie, nawet się nie pokłóciłyśmy ;) , właśnie pojechała. Zastanawiam się, jak tu dalej dzień sobie rozplanować.

Miłej soboty!

cyklopka, curry oczywiście w rozumieniu dania, bo nie wiem - gulasz warzywny, leczo, jak nazwać takie jednogarnkowe wegetariańskie... No w każdym razie uwielbiam i robię różne kompozycje ( często wynikające z tego co mi zostało typu pół cebuli, czy pół papryki itp.). Do tego robię osobno mięsko przede wszystkim dla chłopaków, bo ja nie muszę. Curry jako przyprawy też nie stosuję w połączeniu z czerwonym mięsem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo dużego zmęczenia psychicznego wybrałam się na spotkanie fanklubu, posiedziałam w nieogrzewanym barze 2,5 godziny. Temperatura tak spadła, że mi zaczęły drętwieć opuszki palców.

Trochę mi smutno, że jestem tak uziemiona przez to szukanie pracy, ani w grę nie pogram, ani nigdzie nie pojadę, a fajne warsztaty były planowane na długi weekend :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto Co gadał, że o takich rzeczach można tylko z Tobą gadać :?:

Pewnie Masz wiele męskich zainteresowań :D np dobra męska muza :great:

Jeździsz Banditkom Martynką, więc to już jest samo męskie :D

Ale nie że tylko o takich, ale też o takich. ;) A wiesz, facetowi "nie wypada" znać się i dyskutować na takie tematy. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Purpurowy jeśli chodzi o mnie, to znam się tylko z tych Kobiecych zainteresowań na serialach :D to nie tylko Kobiece są seriale :D

Z jednej strony na te wymienione tematy, co wymieniłeś rozmawiają same Kobiety i postępowcy :mrgreen: z drugiej strony jak znasz dobrze te tematy, to Masz łatwiej poderwać Kobietę :D Wole tam swój Ciemnogród :D

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi