Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, No to dziś coś załatwiłaś, dostałaś to INNE zaświadczenie. :smile: Przynajmniej dzień bez miotania się w bezsilności i złości na biurokrację...

Zawieja, wiatr miota dodatkowo śniegiem z dachu, jak super na to patrzeć przez okno, z kubasem herbaty w łapce i w ciepłych skarpetach. Gorzej będzie jutro z rana na spacerze z psem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, teraz wszyscy kombinują takie wymyślne lampki, że podwieszany sufit ułatwia montaż. to rurka prawdopodobnie od prysznica/wanny ewentualnie umywalki ;)

ja teraz byłem z piesem to jak zawiało, to myślałem że mi maska z twarzy odpadnie. w taka pogodę miło siedzi sie w domku, odseparowany od społeczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neon, nie cierpię komuny. Lata 90te, Wiesz jaki był luz ? Mogłeś wtedy wygłaszać swoje poglądy a jedyne co za to mogło grozić, to wpier od policji i dołek :D Nie sądzili za bójki i takie tam. Teraz Ciebie ktoś zaczepi, spuścisz mu manto, Cie poda do sądu i jeszcze on stanie się ofiarą :twisted: takich to ja nie cierpię, najpierw zaczepia apotem na pały leci. Taki typowy komuch :twisted:

Purpurowy wrzuć Twoje brzmienie gitarowe tutaj :D:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Czasami nie da rady być zen... :bezradny:

Ogromny plus naszych czasów ten dostęp do informacji - choćby w tak przyziemnym temacie jak oleje do włosów. Krótki research, zgłębienie recek, znalezienie najtańszej oferty, klik i bach - zamówiony za 23 zeta podobnież kultowy ajurwedyjski olej do włosów. :great: Do odbioru w kiosku Ruchu, co też lubię, bo jest pretekst, żeby się przejść. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy wrzuć Twoje brzmienie gitarowe tutaj :D:smile:

Teraz już na pewno nie nagram, bo rodzina śpi. A jutro, czemu nie. ;)

Trochę mnie nie było, chciałem dorobić trochę kasy i obrabowałem kuriera.

Oto mój dzisiejszy łup.

8387f10cef1cbc00gen.jpg

A na poważnie, to wszystko dzisiaj albo przyszło do domu, albo odebrałem na mieście i musiałem przekazać dalej i mi się zeszło do teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry polska! jaK siE BaWicie???!!?!

BratKat, niestety są własnie tacy prowokatorzy, ale z drugiej strony to dobrze, bo wymuszają tym używanie głowy a nie mięśni. teraz za wszystko mogą cie posądzić.

neon, jaka znowu rurka od wanny? :blabla:

najważniejsze że jest, bo jak by nie było to wtedy byłyby dopiero bigos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Cyklopka a czemu się boisz spać ? :(

Neon, no właśnie po latach nauczyłem się, że nie wszystko pięść rozwiążę :twisted::mrgreen::lol::D:smile:

Jak już w ostateczności lać, to bez świadków w ciemnym miejscu, najlepiej w krzakach. Łu bu du... :D

Polska To My, a nie Donald Tusk i jego Wszy :!::twisted::mrgreen::D

Tak to leciało :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwała i cześć Państwu ;)

Z lat 90. to ja pamiętam Disco Relax i snaki Star Foods :P I trzepak na podwórku na którym bujałem się jak małpka. Raz spadłem ;) I Kopernika na banknocie 1000 zł.

Teraz Ciebie ktoś zaczepi, spuścisz mu manto, Cie poda do sądu i jeszcze on stanie się ofiarą

To się nazywa przekroczenie granicy obrony koniecznej :mrgreen: Z tym laniem w krzakach to bym uważał. Nigdy nie wiesz, czy nie jesteś obserwowany przez Wielkiego Brata. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Kamery są wszędobylskie. A nawet nie wiesz, jaką "apkę" ma zainstalowaną w smartfonie Twoja ofiara i co ona (apka) potrafi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, pamiętam. A Lody na patyku kto pamięta? :mrgreen:

[videoyoutube=qnpaJ7TM2is][/videoyoutube]

kosmostrada, oj tam, nie przejmuj się politykowaniem na Spamowej. Też tego nie lubię :roll: Jakby człowiek miał mało własnych zmartwień... Ale powspominaj z nami lata 90. ;) Od razu się lepiej poczujesz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi