Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony znajomemu (z forum kolekcjonerów pocztówek) listy z sądu bez niczego dali sąsiadce, a ona je otworzyła i poleciała omówić z Radą Parafialną.

:D bedą go łamać krzyżem zbereźnika.

ja dzisiaj mam low power, a to otwiera brame do różnego rodzaju głupich myśli, zauważyłem jednak że dobrze wyrabiać sobie różnego rodzaju kontrofensywne schematy myślowe. dzisiaj tamte kontrowałem tym, że nie jestem chyba aż takim leszczem żeby dawać dupy, gdy inni walczą nie mając nóg, rąk, a czasem nawet wzroku. nihuja, nie dam dupy! ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc. Idę... czytać. :mhm: Pierwszy raz od połowy 2014r. Trzymajcie kciuki.

ja zawsze mam jakaś książke przy sobie, choc nie czytam systematycznie, to przez ostatnie 3 lata dzięki m .in chorobie z 70 książek przeczytałem.Czasem jak trafie na jakaś perełke co mi podejdzie z tematem, to nic innego sie nie liczy. tworzy sie taka chętka że zapuszczasz sie w obowiązkach, przestajesz sie myć, broda rośnie do pasa, chudniesz, pod oczym robią sie wory,a ty tylko chcesz wiedzieć co będzie na następnej stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tosia, a jak to jest rozwiązane na dowodzie osobistym? jeśli jest napisane, że "podpis niemożliwy" to moim zdaniem nie ma podstaw, żeby "wymagać" podpisu Dominika w takich sytuacjach... :?

domik dowodu jeszcze nie ma bo w pn jest 18lat, ale powiem ci ze legitymacji szkolnej kazali zeby nie podpisywal wlasnie.

bo nie ma pojecia ze te kreski cokolwiek znaczą.

czesc kto tu zawita

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Siwo na dworze, mgła, wilgoć straszna i bardzo ślisko! Szłam po omacku do pracy, raczej wężykiem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D

Jak dobrze, że już piątunio! :brawo: Jeszcze trochę gimnastyki w pracy i do domku! Na razie kawka i ziew...

neon, ...i to bardzo nieludzkiego. Wstaję tak codziennie, ciemno i mroczno i trzeba sobie samemu wewnątrz duszy zapalać światło, by stała się jasność. Wtedy buty na nogi i do pracy rodacy. :D

Miłego piateczku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...skalopowanemu krzyżowemu obelkowaniu. Brzmienie wiernie przenosi podmostkowy pickup Sonicore współpracujący z preampem Fishman Isys III."

Purpurowy, toż to chińszczyzna w najlepszym wydaniu... język można sobie połamać tym opisem. :shock::silence:

mirunia, wężykiem jasio, węzykiem!

neon, tak też będę wracać po jasiowemu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"...skalopowanemu krzyżowemu obelkowaniu. Brzmienie wiernie przenosi podmostkowy pickup Sonicore współpracujący z preampem Fishman Isys III."

Purpurowy, toż to chińszczyzna w najlepszym wydaniu... język można sobie połamać tym opisem. :shock::silence:

He he, jak mój Pan raz był u mnie w domu, to żeśmy sobie chwilę pogadali na tematy gitarowe i moja matula wpadła i posłuchała, to potem się mnie pytała w jakim my języku rozmawialiśmy. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Właśnie wróciłam od kosmetyczki, po drodze odebrałam od sąsiadki wiejską kurę.

Nadal u mnie pogoda niesympatyczna, jak sprawdzałam prognozę to słońca , ani śniegu ani widu ani słychu. Pojechałam do kosmetyczki samochodem, bo nawet tego kawałka nie chciało mi się iść.

A tak to buzia oczyszczona i zadbana, paznokieć naprawiony, kawka wypita i pogadane. Teraz zabieram się za pucowanie łazienki z pyłu.

Odsapnę i goście i tak piątek minie.

Miłego dnia!

tosia_j, :papa:

Purpurowy, Mós syn gada do mnie w tym języku... ;)

mirunia, Jeszcze godzinka i będziesz się przygotowywać do wylotu... :smile: I co, na zakupki po pracy, czy na jutro sobie zostawiasz?

neon, Zgadzam się, 6.30 to nie jest magiczna godzina na wstawanie, zwłaszcza o tej porze roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry,

u mnie dziś tak paskudnie że przydałoby się podpięcie pod jakąś kroplówkę z kofeiną :roll:

ciężko nawet na spokojnie usiąść i coś zjeść... hm... bardziej pożywnego

Cześć.

Działa na Ciebie kofeina pobudzająco?

U mnie np. jest tak, że jak jestem śpiący, to walnę sobie jakiegoś energetyka, serce mi wali, łeb pulsuje a i tak dalej jestem śpiący. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc :evil: odebrałam swoj egzemplarz zawiadomienia sadowego z poczty, porzucajac ten dla syna, bo mi go nie wydali...

i coz widze. syn ma sie stawic 22 lutego ze mna w sadzie :evil:

ma ktos pozyczyc kaftan bezpieczenstwa ? bo w czym go tam zawioze

bo jak by biegly ktoremu place 600 zl ruszyl dupsko do nas do domu, to by sie swiat zawalil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi