Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ḍryāgan, moze dam mu dlugopis, zadzwonie po kuriera

domin namaze tam trzy kreski i bedzie za podpis :hide:

Krzyżyk jak za starych dobrych czasów, daruj cynizm.

Do mnie znowuż przychodzi sporo poleconych do osoby, która nie mieszka pod tym adresem i też nie mogę wytłumaczyć, że firma nie istnieje, a człowiek nie ma prawa do lokalu. Ale dobra wiadomość, faktycznie usunęli firmę z CEIDG na mój wniosek do Ministerstwa Prawdy :yeah::yeah::yeah:

misty-eyed, paracetamol w dużych ilościach jest niedobry, zwłaszcza przy obciążonej wątrobie. Najwięcej przypadków na toksykologii w Polsce to ludzie, którzy zeżarli kilka różnych produktów na "przeziębienie-i-grypę" z paracetamolem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy ogarniesz beret, to znajdziesz Kobietę a może i wcześniej ? :)

Mój beret już tyle zmian i ogarnięć przechodził, że trudno to zliczyć. A i tak nic to nie pomagało.

Widocznie niektórzy nie są stworzeni do niektórych spraw.

Z resztą koniec, niepotrzebnie znowu zaczynałem ten bezsensowny temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, tak napisałem, spokojnie do tego trzeba też szczęścia i wyczucia. W końcu się uda, zmaterializuje Twoje marzenie, tylko mocno myśl :smile:

Trzeba wierzyć. Często nie widzimy tego co jest tak blisko nas.

Nie jestem znawca, ale często wpada nam w ręce miłość a my dalej trzymamy ręce w kieszeni, zamiast ją łapać :D

Neon, nie wiem Ziomuś :D:smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy tak, ja uważam, że nie jedna Tosia jest w takiej sytuacji i z różnych przyczyn list adresowany na nazwisko takie a takie nie może być odebrany i podpisany (choroba, osoba w mocno, mocno podeszłym wieku która nie jest w stanie się podpisać itd.). I właśnie dlatego powinno być opracowane jakieś szybkie i sprawne rozwiązanie takich spraw bo przecież nie pierwszy raz mają z taką sytuacją do czynienia. Wymaganie w takich okolicznościach jakichś kresek, krzyżyków stawianych przez osobę w przypadku której podpis jest niemożliwy jest czymś, co mnie zagotowywuje po prostu bo to jest po prostu niehumanitarne i nieetyczne i jakieś takie no halo no, kreskę i krzyżyk może postawić każdy nawet niepowołany... To jest bardzo przykre i kuriozalne, że nie może członek rodziny, po przedstawieniu jaka jest sytuacja odebrać tej przesyłki poświadczając swoim, czytelnym podpisem, że nie może pokazać swojego dowodu, z którego mogliby spisać sobie co trzeba, że nie może pani z okienka napisać odręcznej notatki że taka i taka sytuacja i "odebrał ten pan zamiast syna".

Tosia, a jak to jest rozwiązane na dowodzie osobistym? jeśli jest napisane, że "podpis niemożliwy" to moim zdaniem nie ma podstaw, żeby "wymagać" podpisu Dominika w takich sytuacjach... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi