Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, halucynka, Dzień dobry. halucynka rozmawiaj do mnie!

BratKat, bing niiign banga bang baahaanngg barabooombom bom bom prprprrprprprp !@#@#!@#@#@#

what is going on?

mirunia, Dzień dobry :)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Halucynka, jasne pisz co chcesz :D;)

Neon, Żaba wymiata hahahaha

Panią Groove Coverage kiedyś nałogowo słuchałem z Ziomkami trochę :D

[videoyoutube=QgvYtb5IFPQ][/videoyoutube]

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halucynka, zazwyczaj tak, ale nawet jak nie ma samopoczucia, to sie przełamuje i zawsze coś tam wystukam na klawiatrzue ;)

mirunia, i to jak, w sumie wczoraj 3/4 zjadłem i jeszcze została mi 1/4 blachy, z czego sie bardzo ciesze i zostawiam sobie ją na kolejszyn mmmmhmmm mmmmm :D

BratKat, bing bing :D

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halucynka spoko :D;)

aha Cyklopka, co do ciemnej strony mocy, to byłem w niej przez wiele lat i różnie bywało :twisted::D;)

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Wracam do tematu tajemniczego obcasa w bucikach. :smile: Otóż wydaje mi się, że botki są z tych z ukrytym koturnem, "wtopionym" i faktycznie może być 7 cm.

Dzień dobry Moi Drodzy!

No i startujemy z nowym tygodniem...

Donoszę, że słońca niet.

Burbuluje mi na palniku marmolada z pigwy, długi spacer z futrzakiem zaliczony, zamówiony świetny chlebek odebrany i zaraz się robię na bóstwo do pracy.

Samopoczucie tak se. Umówiłam się więc po pracy na pogaduchy.

Miłego dzionka życzę!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halucynka, nie jestem podejrzliwa, ani z natury, ani w ogóle. To raczej logiczne myślenie, zaintrygowanie osobą, która zachowuje się tak, jakby znała od dawna to forum i wątki w nim. A jest inaczej? :D

A tak w ogóle to zaraz idę do domu, sprzątam papiery i wychodzę na słońce! :D

kosmostrada, jak Ci się pracuje przy poniedziałku, nastrój dobry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]Carica Milica[/b], No i co, i co, bo nam tu łapki odpadają od tego trzymania kciukasów... :smile:

mirunia, Paczę na zegarek, Ty Kochana po robocie, pewno już w garnkach sobie mieszasz obiadek. :smile: Daję radę.

wiejskifilozof, najprościej? W plasterki i do herbaty. Albo do różnych dań i słodkich i słonych... :105:

szaleństwem podszyte, oj nie lubię kandyzowanego imbiru.

A ja dłubię i dłubię. Zrobiłam sobie przerwę na napój witaminowy, co by morale sobie podnieść i nabrać entuzjazmu. ;) A co tam, nasmaruję sobie jeszcze ręce kremem. :smile:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

wiejskifilozof, zgodnie z radą cyklopki, obrane, kilka plasterków zalewałam woda, dodawałam miodu i cytryny - też dobre. Ale, jak ze wszystkim, nie można przesadzić z ilością. Ja zuzyłamw ciągu dnia spory korzeń, a nastepnęgo miałam problemy, bóle brzucha :D

kosmostrada, też zajrzałam tutaj, by dowiedzieć się, co u Caricy naszej :D

Pierwszy dzień po urlopie ciąąągnie się zawsze ;)

mirunia, chyba dzisiaj miałaś krótszy dzień pracy :lol::?:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :brawo::mrgreen: Gratulacje ogroomne :!:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi