Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

Zapowiada się ładny dzień, bo słońce od rana pięknie świeci, jednak nadal nie zalecają wychodzenia z domu, jeśli to możliwe, bo smog nad miastem utrzymuje się, a jakość powietrza jest fatalna.

Jestem super wyspana, wypoczęta, mimo wszystko. Trudno powiedzieć, czy już jestem wyleczona, ale czas wracać do żywych :D

Miłego dnia życzę wszystkim :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Relacja ze świata na zewnątrz - buro i nieprzyjemnie.

Coś dziwnego stało mi się z paznokciami - otóż pękły mi na kciukach w poprzek w połowie... :roll: Jak bym o coś zahaczyła, czy by się odgięło, to masakra... To poleciałam przed pracą do kosmetyczki, żeby mi coś zaradziła. Podkleiła, założyła jakiś specjalny utwardzacz i musiałam nałożyć hybrydę, żeby to pokryć i wzmocnić. Mam ładne, świeże paznokietki w kolorze wina, ale mnie to nie cieszy. Nie miałam wcale w planie wydawać na to kasy w tym miesiącu.

Zdążyłam do roboty na styk.

Słaby mam dziś dzień.

Miłego nowego tygodnia!

Carica Milica, misty-eyed, No cóż, nie będzie dziwactwem chodzić w masce... :bezradny:

Ḍryāgan, Życzę Ci, żeby się wszystko wyjaśniło i żeby się okazało, że to nic poważnego. Czasami jednak wejdź i pomarudź, lepiej tutaj, niż kisić to w sobie.

neon, Nie bojaj, badania zrób i niech wyniki będą dobre!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, neon, Nie no Chłopaki, jak macie takie podejście to wspaniale!

Ja cały czas pracuję nad tym, żeby nie tyle powstrzymywać się od zamartwiania i jęczenia, bo to niezdrowo jak się ma potrzebę, tylko żeby tej potrzeby nie mieć.

JERZY62, Nie , to obwód bicka Purpurowego...

No i nareszcie klapnęłam... Żadna przyjemność dziś chodzić, bo się brnie w ciapie śniegowej... No i jak tylko się ściemniło, wszyscy zasmradzacze grzewczy śmieciami zaczęli palić, bo nie widać z którego komina ten syf leci. Oddychać nie ma czym, aż w gardle drapie.

Jeszcze trzy dni pracy i potem trochę wolnego, urlop sobie biorę. :105: Młody ma ferie i będziemy robić u niego mały remont.

Ech ciapnęłam sobie od serca miodu do herbaty i ulepa sobie zrobiłam. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi