Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, A papierosek to rytuał poranny... :D Do tego dobra kawka...

Ja w tej samej wersji, w bonusie nadgarstki wyperfumowane olejkiem arabskim. :D

JERZY62, Dobranoc!

misty-eyed, Wydaje mi się, że to nawet żadna magia i czarowanie rzeczywistości, tylko po prostu coś się dzieje w naszym mózgu, gdy otaczamy się tymi drobiazgami i drobne rzeczy dla siebie robimy, chyba wysyłamy sobie sygnał - kocham Cię. :smile:

tosia_j, Spamowa nie byłaby Spamową, gdyby raz na jakiś czas nie pojawiły się koty. :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pozazdrościłam Ci świecy zapachowej i też sobie zapaliłam o zapachu czarnej porzeczki. :D

Oglądam film fab. na tvp1 o księciu Danii - Fryderyku... i miłości do Marii z Australii, przyszłej księżnej. Lubię takie filmy...

A ta prawdziwa Maria bardzo podobna do księżnej Kate, bardzo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, no to kiszka, ja tez cos mialem z plytkami nie tak, ale nawet nie chce mi sie chodzic badac. chociaz teraz pewnie bede musiał, bo sie zbieram zbadac ból pod żebrami.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Zapowiada się ładny dzień, bo słońce od rana pięknie świeci, jednak nadal nie zalecają wychodzenia z domu, jeśli to możliwe, bo smog nad miastem utrzymuje się, a jakość powietrza jest fatalna.

Jestem super wyspana, wypoczęta, mimo wszystko. Trudno powiedzieć, czy już jestem wyleczona, ale czas wracać do żywych :D

Miłego dnia życzę wszystkim :!:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, :great:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, chyba jednak był :mhm: Dasz radę , jak już nie raz dałaś :!: Napisz po powrocie, jak było...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :D , u mnie jest podobnie :( . Miałam dzisiaj wyjść, ale ostrzegają, namawiają, że jeśli ktoś nie musi, lepiej pozostać w domu. Przeraża mnie to, jak będziemy dalej żyć, chyba już zbliżyliśmy się do Pekinu i Delhi?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Relacja ze świata na zewnątrz - buro i nieprzyjemnie.

Coś dziwnego stało mi się z paznokciami - otóż pękły mi na kciukach w poprzek w połowie... :roll: Jak bym o coś zahaczyła, czy by się odgięło, to masakra... To poleciałam przed pracą do kosmetyczki, żeby mi coś zaradziła. Podkleiła, założyła jakiś specjalny utwardzacz i musiałam nałożyć hybrydę, żeby to pokryć i wzmocnić. Mam ładne, świeże paznokietki w kolorze wina, ale mnie to nie cieszy. Nie miałam wcale w planie wydawać na to kasy w tym miesiącu.

Zdążyłam do roboty na styk.

Słaby mam dziś dzień.

Miłego nowego tygodnia!

Carica Milica, misty-eyed, No cóż, nie będzie dziwactwem chodzić w masce... :bezradny:

Ḍryāgan, Życzę Ci, żeby się wszystko wyjaśniło i żeby się okazało, że to nic poważnego. Czasami jednak wejdź i pomarudź, lepiej tutaj, niż kisić to w sobie.

neon, Nie bojaj, badania zrób i niech wyniki będą dobre!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Młodzież z Siedlec i okolic informuje - po zmieszaniu odpowiedniej ilości mocarza z mefedronem i popiciem wódą przestajesz widzieć smog, a przed Twoimi o czami pojawia się smok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi