Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Wchodzę ja na Spamową, Manuki są - wszystko ok, ale potem paczę a tu zajączki... :shock: Jezusicku, nie mogłam się dziś dobudzić, ale przespałam do Wielkanocy? :D

Ale pięknie ludziska, zima , zima, zima.... :105:

Byłam odśnieżyć, nasypałam wróblaskom ziarenek, a teraz gorąca herbata i jakieś szamanko, bo tylko kawę z pierniczkiem rano zaliczyłam.

Miłego dzionka!

misty-eyed, Zdrówka Kochana!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, A to u mnie bardzo przyjemnie, z menszem sobie łopatę prawie wyrywaliśmy, kto będzie odśnieżał. :D Pies ekstatyczny z radości, bo śnieg. Teraz się kazał na parapet wsadzić i wgapia się w lecące płatki śniegu.

To sobie Kochana leżakuj, wypoczywaj, dobrze że obiadek masz. Ja dziś zbyt zamulona na refleksyjność, ale energii mi dodaje ta piękność za oknem.

Mirunia - gdzie jesteś, proszę o relację pogodową u Ciebie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa::papa:

kosmostrada, jestem, jestem! U mnie też dzisiaj piękności za oknem, słońce, słońce i piękne zimowe obrazy.

Ale mrozisko duże, przed 10 było -15st. Szczypie po nosie i polikach, źle oddychać, bo zatyka oskrzela. Dobrze, że tylko 2x po 10min. wysunęłam nosa na dwór.

To masz dzisiaj krzepę Kosmo... chłopu łopatę wyrywać? :shock::lol:

Kosmuniu, to nie Wielkanoc zajączkowa :mrgreen: - to dowcipni Trzej Królowie- Tosinowe. :lol:

Chyba najlepiej będzie kurować się w łóżku z książką :?:

Chyba tak, najlepiej wygrzać.

Miłego popołudnia Wszystkim! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim,

Purpurowy, nie możesz spać? Biorę kwetę xr i ciężko mi się podnieść z łóżka, mogłabym cały dzień spać. Rozbijam setkę na dwie pięćdziesiątki, jedną biorę wieczorem, a jedną rano. Czuję, że przysypiam już.

Cześć.

No niestety. Zwiększam sobie pomału dawkę hydroksyzyny. Dopóki nie trafię w odpowiednią, to mam każdy dzień wyjęty z życiorysu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzicie, zawsze jakiś problem ze snem, ja z kolei ostatnio nie mogę się dobudzić, ciężko mi się z łóżka zwlec...

Byliśmy w ostatnim słoneczku na spacerze, chwilę nad morzem, masa ludzi, bo wolne, bo pogoda, bo cofka i połowy plaży nie ma, to się kłębiły ludziska. Ale są bursztyny. :smile:

Wyciągnęłam staruchy śniegowce. A już myślałam, że ich w tym roku nie użyję.

neon, Ja proszę o przycisk "go!". ;)

Carica Milica, postawmy na gorszy czas, ok? :smile: Przecież pewne wahania nastroju są absolutnie naturalne.

Purpurowy, No cóż, troszkę poeksperymentujesz pewnie, zanim znajdziesz złoty środek... :roll: Ale należy chyba się cieszyć, że możesz sobie na to pozwolić - nie musisz wstawać do roboty, dzieci uwagi nie wymagają...

A i wreszcie na gitarę się uda pójść, zobaczysz.

mirunia, Oj no to faktycznie też zimnica u Ciebie, trudno pospacerować... :bezradny: Ale przez okno ładnie. :smile:

tosia_j, Trzy króliki, świetne! :D Wybacz, że nie skumałam, ale mój poziom inteligencji przed południem jest słabiutki, żem tylko zwierzaki zanotowała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Oj no to faktycznie też zimnica u Ciebie, trudno pospacerować... :bezradny: Ale przez okno ładnie. :smile:

W nocy u mnie ma być -23st. więc jutro chyba tylko przez okno będę podziwiać zimę. :shock:

Fajny miałaś spacer bursztynowy :D i taki inny widok plaży przez cofkę.

A ja się zdrzemnęłam po obiedzie, bo mi jakoś zimno się zrobiło i wskoczyłam pod kocyk, a tam :zzz: a teraz oglądam skoki z herbatką. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ojej, to już lekka przesada. Albo wiosna, albo Syberia... :bezradny: Mam nadzieję, że u mnie tradycyjnie będzie cieplej, bo przecież z psem (w płaszczyku na misiu :smile: ) trzeba wyjść.

Młody wpadł z dwoma kolegami po sprzęt, jako potentat saneczkowy. Jedne są jeszcze moje porządne staruchy z oparciem, żeby ciągniętego zakutanego dziecka nie zgubić, tudzież w wieku późniejszym co by jadąca razem matka w połowie górki się nie omsknęła ( wóz rodzinny), drugie plastikowe, lekkie, poręczne, niezbyt szybkie ( ot taki młodzieżowy golf) i trzecie wypasione, wygodne, wyścigówy dla powiedzmy bardziej doświadczonego saneczkarza ( chyba sportowy mercedes ). :smile:

Jak się utrzyma śnieg też na sanki pójdę, a co. Pewnie nie będę miała siły zrobić więcej niż dwa podejścia na górę, ale i tak będzie frajda. W Austrii było super, wieczorem mały stok zamieniał się w tor saneczkowy i się podczepiało pod wyciąg. :105:

Ktoś pójdzie ze mną na sanki? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi