Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Całkiem dobrze ale to chyba tez zasługa przeprowadzki ;)

Ubyło choroby i to duzo, może pozostało 15%. Na wiosne miałam lekki nawrót znalazłam super psychiatre i rewelacyjnego psychoterapeutę. Zmieniłam się, duzo rzeczy odpuściłam. Powróciłam do ćwiczeń, malowania obrazów i takich rękodzieł róznych.

Wogóle teraz jestem na etapie wierzenia że jednak my sami (ja sama!) nakrecamy sie na wiele bzdurnych spraw, szukamy drugiego dna, boimy sie zycia itd

tosia_j jaki Wojtek??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!!!

Enii, witaj, my to się na pewno znamy :D , bo ja od dawna tutaj jestem /2011 r. jasaw dawniej/. Miałaś dłuższą przerwę od forum?

Też lubię naleśniki, mniammniam :!: Ostatnio robiłam z mąk mieszanych, smażyłam na oleju kokosowym - były smaczne. Ja lubię z dżemem /ew. powidła własnej roboty niesłodzone/ i serkiem razem. Polewam jogurtem z odrobiną miodu i cynamonu.

Dzisiaj byłam u lekarza I kontaktu. Miałam wspomnieć o swoich problemach ze spaniem i oczywiście zapomniałam. Byłam zła, bo wizyty miały godzinny poślizg / :hide: /, a miałam kilka spraw do omówienia jeszcze i tak jeden z najważniejszych moich problemów został zapomniany...

Dostałam za to kilka skierowań na badania różne i do specjalistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, na tej stronie można nacieszyć oko naleśnikami https://www.google.pl/search?q=nale%C5%9Bniki&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiN0om8hanRAhVFCBoKHXcPCsMQ_AUICCgB&biw=1440&bih=779#imgrc=TMJpi2btqWvrzM%3A :D

Żebyśmy tylko nie dostali opieprz od naszego moda na_leśnika że nadużywamy jego imię :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, dzisiaj taki mieszany dzień. Na terapii męcząca sesja grupowa pierwsza, na drugiej zasypiałem. Później spotkałem się ze swoim kolegą. Najpierw poszedłem do niego do firmy później znaleźliśmy restaurację w centrum handlowym. Było tam dobre polskie jedzenie - ziemianki opiekane, pierogi, pieczarki w sosie, karkówka, knedle, sałatka - to sobie zamówiłem. Kopiaty talerz. Po tej restauracji poszliśmy do niego do firmy i przy kawie rozmawialiśmy na różne tematy wokół biznesu. Było wesoło i ciekawie. Później wróciłem do mieszkania i pojechałem na psychoterapie. Wyszedłem z niej wymęczony wspomnieniami i tematami. Łeb mnie boli mnie do tej pory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi