Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór...już wróciłam, godzinka spaceru zakończona małymi naprawdę zakupami... Przy okazji wpadłam na stację benzynową po gazetę dla Męża :lol:

cyklopka, ja trafiam na rozkładanie towaru, który ma być od rana sprzedawany :mrgreen: - jestem więc pierwszaaa!

Karolina66, ja kupiłam w zalando bardzo ładne czarne lakierki Anny Field na wesele, ale w kwietniu. Buty super wygodne i eleganckie, a cena nie za wysoka. Może poszukaj w necie butów tej projektantki/producentki...

cyklopka napisał(a):

Moje koty ostatnio są bardzo wylewne uczuciowo, od wczoraj czarnej nie poznaję, pakuje mi się ciągle na kolana

Koty lubią się tak pakować na kolana, a dlaczego? Nie wiem Chyba mają z tego coś dla siebie.

...to podobno obopólna korzyść :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje koty ostatnio są bardzo wylewne uczuciowo, od wczoraj czarnej nie poznaję, pakuje mi się ciągle na kolana

Koty lubią się tak pakować na kolana, a dlaczego? Nie wiem :bezradny: Chyba mają z tego coś dla siebie.

Ona lubi być w centrum zainteresowania, lubi być klepana i lubi mój zapach :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siarlek, Piękny dzionek! :105: ( choć jakiś taki bez ekstazy jesteś... ;) )

Karolina66, Chyba szykuje Ci się rundka po sklepach... :bezradny: Ale rozumiem, ciężko z ładnym butem z klasą, w dodatku nie na obcasie. Pamiętam, ile się nalatałam za w miarę wygodnymi nie za wysokimi szpilkami ( dziewczyny mi tu dzielnie kibicowały, kupiłam wreszcie w Clarksie).

Moja koleżanka kupuje buty na jakiś portalach zagranicznych, może poszukasz, jest jeszcze czas, żeby przyszły.

Monster6, :papa: Jak poszłam ostatnio do lekarki, to pomachałam jej niewykupioną receptą na olanzapinę - "chciała mnie Pani upaść?" A ona na to - "Tak i zjeść" ... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi