Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

WolfMan, A ma być ciepło i sympatycznie w najbliższych dniach. ;)

Purpurowy, Oj tam zaraz bardzo wulgarne, parę słów... ;) Ten wójt to ciekawy gość, z tego co pisałeś.

Mirunia pewnie padła po atrakcjach i wstawaniu skoro świt, a ona potrafiłaby mi logicznie odpowiedzieć na pytanie - czemu jestem taka zmęczona? Jestem samotna teraz w tym myśleniu, jeszcze spotkani znajomi powiedzieli mi, że schudłam na twarzy i wkręcam sobie jakieś straszne przypadłości. :why: Przecie mensza nie zamęczę, bo jeszcze uwierzy i się przejmie... :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, do następnej niedzieli ma być pogodnie ciekawe czy się sprawdzi.

Trzynasta księga Pana Tadeusza dopiero jest sprośna, ale mnie nie bawi to.

Pan Tadeusz - XIII Księga https://pl.wikisource.org/wiki/Pan_Tadeusz_-_XIII_Ksi%C4%99ga

Zobaczcie jakie prawdziwki ;)

gck63x9iy7ic1ma1wn5gy9gs6qjjcrqb.jpg

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale zmeczona jesteś tylko dziś czy zawsze?

Obfite miesiączki spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, a Ty masz okres co 2 tygodnie moga powodować zmeczenie. A może anemia?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, no to przyznaj się kochana ile ważysz? Tylko nie kłam bo przez internet wszystko wyjdzie na jaw ;)

dominol, patrz lokalizacja te cyferki, mówią Ci coś? Jak nie to zasięgnij porady google.

nie powiem ile waże :P

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Oj tam zaraz bardzo wulgarne, parę słów... ;) Ten wójt to ciekawy gość, z tego co pisałeś.

Wolałem zaznaczyć, dla tych wrażliwszych osób, które razi tego typu słownictwo.

A co do wójta, świetny koleś. :mrgreen: Oczywiście nie pokażę jego zdjęcia, bo nie wypada, ale wygląda też rewelacyjnie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Dobranoc, a jutro napisz, gdzie śmignąłeś skoro świt... :smile:

J3RZY62, Och pierwszy raz chyba na Spamowej wyartykułowałeś marzenie!!! :great: Wspaniale! To teraz kuć żelazo póki gorące, karteczka, długopis i co muszę zrobić, żeby to marzenie zrealizować. :smile:

Lusesita Dolores, anemia i wczesna menopauza wykluczone.

mirunia, No głównie stałam i rozmawiałam z ludźmi... :bezradny: A może tak jak mówisz ta mobilizacja i trzymanie pionu, ( i brak czasu na skupianie się na sobie ;) ) tak mnie wyczerpały. Dzięki za tulasy i dobre słowo, potrzebowałam ich, bom wkręcona. :uklon:

6 słoików - wow! :great: To masz trochę już tych dobrości na zimę!

Ḍryāgan, Oj to korzystaj, korzystaj... :105: Miłego wypadu!!!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z imprezy, urodziny sioszczenicy :brawo: Trzeźwa jak świnka, humor dobry, a może to nawet coś więcej niż humor, może już odkrywam radość życia, nawet mi się ludzie w programach telewizyjnych podobają :brawo:

Spokojnej reszty wieczoru! :papa:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :brawo: zazdraszczam tej spontanicznej radości z życia :105: Tak trzymaj!

WolfMan, a myślałem, że to zdrobnienie od Wolfganga Amadeusza Mozarta :bezradny: To się teraz rozczarowałem.

Kosmo mieszka na 2 końcu Polski-Ja mieszkam na dole mapy,a Ona u góry całe 620 km odległości ;)

To ja, jako rasowy Kujawiak, mam bliżej do kosmo :D

Forum działa??!! :bezradny: Jestem rozczarowany... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje dziecko ostatnio poszło po jogurt do lodówki i nagle słyszę niepewny głos - mamo, dlaczego laptop jest w lodówce? Biedak myślał, że już źle ze mną... :mrgreen: A ja niestety muszę tak go czasami chłodzić, co też i przed chwilą zrobiłam. :D

Trzymanie laptopa w lodówce to baaaaaaaaaardzo zły pomysł :mrgreen: Dziękuje Pani za poprawienie mi humoru :mrgreen:

1) prawdopodobnie ma pani zapchany kurzem system chłodzenia w laptopie. Laptopy to takie małe odkurzacze -wciągają dołem powietrze i przepychają przez takie drobne miedziane żeberka chłodzące. Po 10 -12 miesiącach -tyle wystarczy żeby kurz zatkał całkowicie te żeberka i wszystko sie przegrzewa ,dłuższe takie używanie może nadtopić jakiś plastik albo całkowicie zepsuć laptopa.

Trzeba oddać lapka do firmy komputerowej ,powiedzieć że sie przegrzewa i poprosić o oczyszczenie z kurzu systemu chłodzenia +nowa pasta pod procesor. To jest godzinka roboty ,więc pewnie na drugi dzień oddadzą laptopa. Koszt to chyba z 50 zł. Większość takich firm potrafi oczyścić chłodzenie laptopa a jak nie to iść i zapytać w innej firmie.

Nie ważne czy dbacie o czystość w domu czy nie -te żeberka co jakiś czas u wszystkich sie zatykają...

Takie czyszczenie dobrze jest robić co roku albo co 1,5 roku -sami wyczujecie gdy komputer zamula ,zwalnia i grzeje sie jak piec....

2) dobrze byłoby wziąć instrukcje do tego laptopa (albo ściągnąć z netu) i sprawdzić czy ten model ma przełączane tryby pracy. Wiele laptopów ,nawet starszych ,ma coś takiego np: są 4 tryby pracy : GRY /MAX WYDAJNOŚĆ/ OFFICE /MAX OSZCZĘDZANIE BATERII. 2 pierwsze są gorące-wszystko działa z max wydajnością ale powstaje dużo ciepła. Do korzystania z internetu albo prac biurowych polecam tryb OFFICE -w zupełności wystarcza i laptop nie produkuje niepotrzebnie tyle ciepła. Te tryby mogą sie nazywać ciut inaczej ale zasada taka sama.

Jeśli są to te tryby przełącza sie kombinacją klawiszy FN + coś tam...

3) jak już mamy oczyszczony system chłodzenia a często używamy laptopa na kolanach albo kocu albo kołdrze to polecam zakupić jakąś podstawkę http://allegro.pl/akcesoria-laptop-pc-podstawki-chlodzace-77780 ( tylko powyżej 20 zł żeby nie zanieczyszczać środowiska naturalnego ;) )

Mniej więcej to widzę, kiedy szukam dziewczyny która by mnie zechciała.lol:
Purpurowy - wrzuciłeś piękny pejzaż ,aż się prosi żeby go nazwać " Czyli są widoki na przyszłość" :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie , ja chyba już śnię, forum wciąż działa? :shock:

Czytaliście, że może nie być foruma od 19-23 września?

Zapiżamowana jestem, przygotowania do spania pełną parą... :smile:

mirunia, Wiedziałam, że Ty mnie podeprzesz. Dziękuję, że jesteś. :smile:

rolosz, W sumie to rzut beretem jesteś w dobie autostrad. :smile:

Nathaliee, Dlaczego się cieszysz, że w domku zostałaś?

cyklopka, No i proszę, w świetnej formie mimo niedogodności! :great:

zzzzz, Bardzo Panu dziękuję za obszerną instrukcję! Na pewno skorzystam z tych cennych rad, choć z bólem serca, bo bardziej epickie wydaje mi się wkładanie go do lodówki. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi