Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, O żesz wszystkie czereśnie zżarłam, bo bym podrzuciła... ;)

tosia_j, Heloł damo jednotorebkowa! ;) ( jedna ale pewnie co najmniej Louis Vuitton... :D )

Postanowione, jadę w piątek na ryneczek po wiśnie. :yeah: Będzie zupa wiśniowa, chociaż z 2 słoiczki konfitur i pożeranie na żywca. :105: Smaka mi narobiliście...

Ḍryāgan, Jest tylko warzywniak u mnie na dzielni, nie ma owocniaka... ( ale my tu na północy dziwni jesteśmy... ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Ja też i o dziwo nie mam sensacji żołądkowych. Fakt, że nie jem słodyczy, więc zapewne tak w siebie cukier ładuję.

tosia_j, Takiej nie mam w kolekcji. :smile: Ale mam plecak.

Nie wiem, jak to robisz, bo ja kupiłam tą torebkę nie z pożądliwości torebkowej, tylko bo mi się złachała ta z którą ostatnio biegam. Niszczą mi się nawet skórkowe. :bezradny:

Byłam na ogródku, ślimaki mi całkiem zżarły jedną roślinę... :why:

Pierwszy pomidorek dojrzewa. Pięknie kwitną nasturcje różnymi kolorami. :105:

Jutro majeranek uciacham do suszenia. W ogóle jak będzie pogoda to powalczę jutro trochę ogródkowo, bo znów jest co robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, muszę najpierw artykuł skończyć pisać.

rolosz, dziękuję. Z odrobiny chyba likier wiśniowy zrobię ;)

Najpierw artykuł, potem likier :nono:

mirunia, ...ale później sama słodycz i odrobina lata zimową porą :mrgreen:

Zapowiada się nocka z "True Detective" .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Carica Milica, no ja też sobie poużywałem pisząc mgr, ale mi wychodziły głupoty :bezradny: A i sam tłumaczyłem część materiałów z francuskiego na polski, to dopiero mi rzeczy powychodziły :mrgreen:

Dwa odcinki mam już za sobą. Zapowiada się rewelacyjnie. Aktorstwo mistrzowskie :105: Idę oglądać dalej :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, To sobie dziś ucztę sprawiłeś na wieczór, świetny serial. :105:

Ja pożeram na noc arbuza ( sprawdzam chyba co mój żołądek jest w stanie znieść :roll: ) i snuję małe wielkie plany na jutro. Zobaczymy co będzie...

Nasi Woodstockowcy wyśpijcie się i pełni energii i szampańskiego humoru jedźcie reprezentować spamową na imprezie. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Carica Milica, no ja też sobie poużywałem pisząc mgr, ale mi wychodziły głupoty :bezradny: A i sam tłumaczyłem część materiałów z francuskiego na polski, to dopiero mi rzeczy powychodziły :mrgreen:

Dwa odcinki mam już za sobą. Zapowiada się rewelacyjnie. Aktorstwo mistrzowskie :105: Idę oglądać dalej :papa:

a Ty studiowałeś filologię franc., czy "coś innego" i miałeś temat powiązany z Francją? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, To sobie dziś ucztę sprawiłeś na wieczór, świetny serial. :105:

Ja pożeram na noc arbuza ( sprawdzam chyba co mój żołądek jest w stanie znieść :roll: ) i snuję małe wielkie plany na jutro. Zobaczymy co będzie...

Świetny :105: Nie mogę się oderwać. Matthew M. przeszedł samego siebie. Scenariusz dość ryzykowny, bo nietrudno przy dialogach, jakie ze sobą prowadzą Hart i Cohle zejść na pseudointelektualny kicz. Granica jest dość cienka, jednak ten serial daje radę ;)

Jak żołądek przetrwał testy?

HoyaBella, coś innego ;) A praca, można powiedzieć, że w pewnej części dotyczyła Francji, a konkretnie afery dopingowej we francuskim kolarstwie i jej sądowego rozstrzygnięcia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej jestem w dużym lęku. Wczoraj wyszedłem na ulicę i wydawało mi się, że ludzie mnie obserwują. Szczególnie ci którzy rozmawiali przez telefon komórkowy. Wystraszyłem się, że dostałem paranoi. Byłem dzisiaj u psychiatry a ta mi powiedziała, że to nie jest jeszcze paranoja tylko takie objawy z lęku przed nią. Najgorsze jest to, że powiedziała że z lęku mogę się rozchorować na paranoje. W sumie przez to jestem jeszcze bardziej wystraszony niż przed wizytą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi