Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Dziś lepszy dzień. Zawroty są, ale mogę chodzić. Po emerycku, ale zawsze. Byłam z psem, byłam po zakupki, ku rozpieszczeniu kupiłam sobie pół kilo czereśni. Wypiłam kawę na ogródku korzystając z chwili słońca.

Pogoda nadal zmienna. Może nawet chluśnie.

Trochę podłubałam w domu, nawet rozkręciłam klapę piekarnika, bo nie wiadomo jakim cudem brudzi się od środka ta podwójna szybka. :roll: Ale już osłabłam, więc teraz sobie chwilę poodsapuje, a o 13- tej mam rodzinę na herbatce.

Już piątek, a mój sprytny plan na pierwszy tydzień urlopu legł w gruzach. No ale co zrobić...

W poniedziałek idę na trochę do pracy, mam nadzieję się lepiej czuć.

Miłego piąteczku!

wiejskifilozof, JERZY62, takie tam, Witajcie Chłopaki! :papa:

wiejskifilozof, Ale w jakim sensie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bez snu się nie da ;) Pamiętacie słynne "śmieciowe DNA", które się okazało kluczowe?

Purpurowy, udanego wyjazdu.

Kurczę, buba[/b] idzie...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HoyaBella, dzięki za wsparcie :smile: Buka może przyjść później, teraz nie jestem głodny (kojarzy mi się z chodzącym budyniem :D ).

mnie się Królowa Matka kojarzyła ze słodkimi piankami. Trochę dlatego, że wyglądała tak dobrotliwo-wdzięcznie-uśmiechnięto-luzacko, a trochę dlatego że pastele non-stop.

A trochę dlatego:

hommedia.ashx?id=10901&size=Small

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HoyaBella[/r], retroooo! ;)

Świat się dzisiaj zbyt wolno kręci!

u mnie to raczej plotkiiiiiiiiii-plotkiiiiiiiiii niż retroooo ;)

takie mi się zdjęcie znalazło przed chwilą. Wcale mnie to nie dziwi, że Elżbieta jako jedyna nie :D , a Anna i Małgorzata są "uczesaniowo" i fryzurowo i fotogenicznie tak podobne jak matka i córka, albo siostry (!) , a nie ciotka-siostrzenica.

tumblr_ns9ezvk00D1ucokbzo1_500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś planowałem że uwiodę królową Elżbietę II i jak jej mąż się przekręci, to wezmę z nią ślub, a jak ona się przekręci to zostanę królem Anglii, ale chyba nic z tego. :-|

Mąż królowej nie ma sukcesji do tronu. Tron dziedziczy syn pierworodny Karol z Walii, ale że wziął ślub z rozwódką, to nie może być głową Kościoła Anglikańskiego, więc następnym królem będzie jego syn Wilhelm z Walii, zresztą ludzie go lubią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi