Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

rolosz, może i masz rację, że esci wzmaga gadatliwość. ;) Ja byłam raczej średnio rozmowna, tyle co trzeba. Na początku brania esci raczej było odwrotnie, z powodu przymulenia byłam małomówna. Teraz dopiero, na zmniejszonej dawce przy schodzeniu z esci zrobiłam się bardziej towarzyska i rozmowna, dowcipna, spostrzegawcza. I to mnie cieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia Chętnie bym zamienił nadmiernego gadanego na zwiększoną spostrzegawczość. :P

kosmostrada może...ale lepiej żeby wszystko, co chciałbym powiedzieć, a czego dotychczas nie powiedziałem, bo zdążyłem się ugryźć w język, nie ujrzało światła dziennego :twisted:

Zmieniając temat. Co sądzicie o czerwonych, męskich trampkach (Bosze, co się ze mną dzieje?! :P ). Zawsze nosiłem ciemne, może czas na odrobinę ekstrawagancji?! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór.

Zmieniając temat. Co sądzicie o czerwonych, męskich trampkach (Bosze, co się ze mną dzieje?! ). Zawsze nosiłem ciemne, może czas na odrobinę ekstrawagancji?!

Prawdę powiedziawszy, według mnie, buty jak buty, nie widzę przeciwwskazań.

Zmogło mnie i się przespałem godzinkę, więc pewnie noc z głowy.

Kto z administracji wchodzi najczęściej na forum? Pamiętam że kiedyś Artemizja, ale wysłałem jej kilka dni temu wiadomość na PW i jeszcze nie odczytała. Pewnie na ten moment ogarnia życie poza forum. Czy moderatorzy mają możliwość załatwiania spraw technicznych z kontami użytkowników, czy tylko administracja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moderatorzy mają możliwość załatwiania spraw technicznych z kontami użytkowników, czy tylko administracja?

Zależy jakie to sprawy- jeżeli kasacja konta/reset konta/zmiana nicka/zmiana hasła z poziomu pa to tylko admini mają dość mocy. Najczęściej wchodzi Artemizja ale ostatnio jest poza zasięgiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jakie to sprawy- jeżeli kasacja konta/reset konta/zmiana nicka/zmiana hasła z poziomu pa to tylko admini mają dość mocy. Najczęściej wchodzi Artemizja ale ostatnio jest poza zasięgiem.

Aha, rozumiem. Dzięki za odpowiedź.

Chodziło mi o zmianę adresu e-mail do którego przypisane jest konto, bo chciałem swoje konta na wszystkich forach przypisać do jednego adresu. Zapomniałem tylko że ten adres już nie istnieje i nie mogę ponownie aktywować konta. :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, rozumiem. Dzięki za odpowiedź.

Chodziło mi o zmianę adresu e-mail do którego przypisane jest konto, bo chciałem swoje konta na wszystkich forach przypisać do jednego adresu. Zapomniałem tylko że ten adres już nie istnieje i nie mogę ponownie aktywować konta. :roll:

No widzę właśnie, w logach widnieje takie dziwadło- "Użytkownik jest nieaktywny

Powód: Zmienione szczegóły konta". Trzeba zresetować konto z poziomu PA, a to może zrobić tylko Artemizja albo shadow_no. Musisz uzbroić się w cierpliwość, Purpurowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada Pryzmat rozszczepiający wiązkę światła na tęczę? Świetne trampki! Sam bym takie ubrał :mrgreen: Masz rację, chcę mieć frajdę.

Ḍryāgan cytując kosmostradę strój jest też po to, żeby mieć frajdę. Czemu więc nie różowe? Żartuję oczywiście ;)

Arfour cześć Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzę właśnie, w logach widnieje takie dziwadło- "Użytkownik jest nieaktywny

Powód: Zmienione szczegóły konta". Trzeba zresetować konto z poziomu PA, a to może zrobić tylko Artemizja albo shadow_no. Musisz uzbroić się w cierpliwość, Purpurowy.

Ok, dzięki. Nie ma pośpiechu, ważne że mogę pisać z tego konta. ;)

Arfour cześć Purpurowy

Cześć.

Arfour, Dawaj kunia na avka i będzie po staremu... :D

Zaraz znajdę jakiegoś ładnego. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Nie nie, mam z okładką z Animals... :smile:

Tak w ogóle gdzie one są, dawno ich nie nosiłam...Hmm

Też fajne :D

Ja też uciekam, mimo stanu euforycznego postaram się zasnąć, bo rano trzeba wstać. Dobranoc! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma spania, jedyny artykuł do referatu jeśli chodzi o samą syntezę mam z 1949 roku :lol::lol::lol:

No to można powiedzieć że coś się chyba przyblokowało w tym temacie przez ostatnie kilka(dziesiąt) lat. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi