Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

U mnie pogoda piękna, słoneczna, a ja siedzę w pracy. Szef obiecał puścić nas wcześniej do domu, jak zrobimy robotę. :D

Wracając kupię twaróg na sernik i bukszpan na ryneczku, a w domu ogarnę trochę.

Rano nasmarowałam się Voltarenem, bo mnie wszystko bolało jak wstałam.

platek rozy, o, avatar zmieniony... lubiłam tamten.

Płatuś nastrój się zmieni z biegiem dnia, poranki takie bywają. Zrób pranko, pokrzątaj się po domu i powinno być lepiej.

Pozdrawiam Spamowiczów! Dobrego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Kochana:********* dobrze zed zis krocej w pracy bedziesz . Odsapniesz sobie :)

Ja widze ze takie sidzenie w domu jednak na mnie dobrze nie wplywa bo ciezej mi wyjsc juz z niego ....

Tamten avatarek tez mocno lubie i do niego wroce a na tym jest ta sama kobietka - Lily Collins :mhm:

Carica Milica, Spokojnej podrozy :*********

Pamietam jak mialam tesciow we Wrocku to tez na swieta jechalam .. Oj jak nie lubilam tego scisku w pociagach . :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

Ale dziś pospałam. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle w łóżku zalegałam. Jestem w ferworze zajęć domowych, wpadłam tylko się przywitać. Głowa ćmi, kark boli, pogoda bura, ale nie przeszkodzi mi to w realizacji moich dzisiejszych planów.

platek rozy, Siedzenie w chałupie nam nie służy, ale na pewno zajęć sobie znajdziesz multum, więc ten dzień jakoś minie. Sciskam!

mirunia, To pokorzystasz jeszcze ze słoneczka na zakupach. :great: Obyś dobry twaróg dostała, czego i sobie życzę. ;) Ja bukszpanu naciacham w ogródku, bo mam krzaczek. Miłego dnia Kochana!

Carica Milica, Spokojnej podróży!

Ḍryāgan, Idziesz jutro do pracy, czy masz wolne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wiosennie ;)

Ja już również wolne :yeah: machnęłam sobie urlopik 8) może do końca wykuruję przez te kilka dni, bo coś mnie katar nie chce opuścić :?

Widzę większość w feworze świątecznych przygotowań ;) pogoda jeszcze mogłaby być ciut lepsza, od rana piękne słońce, które szybko zamieniło się w chmury :bezradny:

Samopoczucie raz lepsz, raz gorsze, ale trzeba dalej pchać ten swój wózek ;) jak to mi wczoraj szefowa napisała w smsie, przyjdzie czas, że jeszcze będzie dobrze :smile: pytanie tylko kiedy? ;)

Po świętach czeka mnie jeszcze rezonans magnetyczny głowy :roll: no i znowu szykuje się szpital :roll:

6 kwietnia mam kwalifikacje do szpitala w Warszawie :roll: jakbym dawno w żadnym nie była :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już dawno w domu, zakupy dzisiejsze poczynione. Kupiłam też tulipanki na ryneczku, na razie w pąkach, pewnie nie wytrzymają do świąt. :bezradny:

Ogarnęłam już trochę chałupę i zasiadam właśnie do obiadu. Zdążyłam się już zmęczyć, czas odpocząć trochę, bo czeka mnie jeszcze zmiana pościeli.

Jedna leży, druga leży... a kto mamuśkom pomaga? Ech, takim to dobrze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł tym, których dziś nie witałam!

Ḍryāgan, Wszystkiego najlepszego!!! Niech Cię spokój nie opuszcza i radości spotykają!

mirunia, Nie doprowadź się Kochana do upadku... ;) Ja już sypialnię mam pachnącą, pościel się pierze, teraz zakupy i potem późny obiadek. A wieczór mam zamiar spożytkować na dolce far niente... :smile:

acherontia-styx, Ojej znowu szpital... No ale jak trzeba to trzeba. :bezradny: Miłej odsapki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi