Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, ja ogólnie się cieszyłam świętami, ale teraz jestem trochę jeszcze za słaba, żeby przeżywać albo przygotowywać. Tylko umywalkę przetarłam i wannę.

W sumie nie trzeba być osobą religijną, żeby docenić wiosenne ozdoby. Aczkolwiek zawsze powtarzam, że sianie rzeżuchy i owsa na wacie to kult Ozyrysa.

Ḍryāgan, Purpurowy, kosmostrada, ja mam bardzo poważną różową płukankę. Na razie tylko tonuje kolor, a jak coś zacznie być widać, to idę w zaparte, że różowy moim naturalnym jest.

Jak obstawiacie? Klientka się utrzyma, czy jutro zadzwoni do biura, żeby mnie zabrali od niej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Cieszę się, że Ci się w dodatku podobało. :smile:

cyklopka, Czy różowa płukanka jest odpowiedzią na smutek i grypę, czy jest to długo obmyślany plan B? ;)

Myślę, że mimo wątpliwej kondycji fizycznej wzbiłaś się na szczyty profesjonalizmu, więc tylko kwestia widzimisię klientki. A na to wpływu nie masz. Okaże się.

Ḍryāgan, Ty to umiesz dodać otuchy... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie dużo się dzisiaj nachodziłem. Rano spacer 2 h po Puławskiej, poźniej po obiedzie spacer z Piotrkiem po Łazienkach, jak wróciłem koło 16 to poszedłem na spacer z Karolem na Stare Miasto. Ledwo chodzę bo poprzecierałem sobie nogi w kroku. Niestety to już nie są takie fajne odprężające spacery jak dawniej. Męczy mnie to cholerne napięcie. Szczególnie na spacerach. A przecież parę tygodni temu było przecież tak dobrze, a w zasadzie nawet tydzień temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

U mnie pogoda piękna, słoneczna, a ja siedzę w pracy. Szef obiecał puścić nas wcześniej do domu, jak zrobimy robotę. :D

Wracając kupię twaróg na sernik i bukszpan na ryneczku, a w domu ogarnę trochę.

Rano nasmarowałam się Voltarenem, bo mnie wszystko bolało jak wstałam.

platek rozy, o, avatar zmieniony... lubiłam tamten.

Płatuś nastrój się zmieni z biegiem dnia, poranki takie bywają. Zrób pranko, pokrzątaj się po domu i powinno być lepiej.

Pozdrawiam Spamowiczów! Dobrego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Kochana:********* dobrze zed zis krocej w pracy bedziesz . Odsapniesz sobie :)

Ja widze ze takie sidzenie w domu jednak na mnie dobrze nie wplywa bo ciezej mi wyjsc juz z niego ....

Tamten avatarek tez mocno lubie i do niego wroce a na tym jest ta sama kobietka - Lily Collins :mhm:

Carica Milica, Spokojnej podrozy :*********

Pamietam jak mialam tesciow we Wrocku to tez na swieta jechalam .. Oj jak nie lubilam tego scisku w pociagach . :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

Ale dziś pospałam. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle w łóżku zalegałam. Jestem w ferworze zajęć domowych, wpadłam tylko się przywitać. Głowa ćmi, kark boli, pogoda bura, ale nie przeszkodzi mi to w realizacji moich dzisiejszych planów.

platek rozy, Siedzenie w chałupie nam nie służy, ale na pewno zajęć sobie znajdziesz multum, więc ten dzień jakoś minie. Sciskam!

mirunia, To pokorzystasz jeszcze ze słoneczka na zakupach. :great: Obyś dobry twaróg dostała, czego i sobie życzę. ;) Ja bukszpanu naciacham w ogródku, bo mam krzaczek. Miłego dnia Kochana!

Carica Milica, Spokojnej podróży!

Ḍryāgan, Idziesz jutro do pracy, czy masz wolne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi