Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Totalnie zamulony mam umysł dzisiaj, to tak jakby mieć paraliż kończyny jakiejś i bardzo chcieć nią ruszać. Chcę te zamulenie z całych sił ze łba wypieprzyć a nie mogę. I to nie jest tak, że czuję się jak debil, tak po prostu jest, staczam się w kierunku totalnego zwarzywienia umysłowego.

Zrozumieliście coś z tego co napisałem? Bo zaczynam się zastanawiać, czy to nie brzmi dla Was jak jakiś dziwny niezrozumiały schizofreniczny bełkot. Może tak jest, tylko może jestem w takim totalnym stanie psychozy, że sam tego nie zauważam? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie wchodzi, pewnie dlatego, że piątek i wszyscy się cieszą życiem w realu. Tacy z Was są zaburzeni ludzie.

No moje fascynujące życie w realu prezentowało się dziś następująco: 6:30-13:30 praca, powrót, obiad, 15:00-19:00 odsypianie, od 20:00 telewizja :P

Chciałam być popularna na instagramie, czyli teoretycznie powinnam się cieszyć, że osoby też dodają mnie do obserwowanych. Z tym że właśnie zrewanżował mi się jeden z ulubionych wokalistów oraz wspomniany wcześniej klub sportowy dla dzieci, gdzie stalkuję ulubionego trenera, więc się przejęłam strasznie :shock::hide:

:oops:

Piąteczek

[videoyoutube=JmcA9LIIXWw][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaktobylo, zmulona to ja bylam tak we cZwartek ze zostawilam siatke i parasol w tramwaju i zmulenie bardzo czesto jest po lekarstwach , po antydepresiakach i neuroleptykach , ja mialam takie na poczatku brania solianu ze nie wiedzialam jak sie nazywam! A dwa wpadasz sobie tutaj raz na czas i za przeproszeniem jeszcze sie czepiasz bo nikt akurat na Twoj post nie odpisal a Ty jestes najbiedniejszy i jedyny chory na forum . Wiedzialbys jak nerwica i depresja potrafia czlowiekowi umysl poplatac i zamulic jakbys nas poczytal. Wiec daruj sobie swoje wywody . Ja o zycie realne czyli pojscie do pracy i zycie w miare jak normals walczylam prawie trzy lata. A i tak wieczne chodze z lękami , dolami i wszystko mi przychodzi z ogromna trudnoscia.

Witajcie Kochani :*********

Ja wstalam z bolem glowy . Pewnie pogoda .

kosmostrada jak wczorajszy wernisaz????

Milego dnia dla Wszystkich !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Donoszę, że coś takiego jak słońce nadal u mnie nie występuje.

Wróciłam z zakupów i spaceru z psem, tempo ślimacze i derealka. Dwa prochy na ból głowy połknięte.

Mam podejrzenie, że dorobiłam się kaca giganta... :roll: Niemożliwe po trzech lampkach wina? A jednak... Jeszcze mnie o czwartej pies obudził, bo rzygał.

Dziś więc na zwolnionych obrotach. Na obiad kupiłam schaboszczaka, co by się nie wysilać. Nie wiem, jak dokończę sprzątanie...

A wieczorem znów wyjście, mam nadzieję dojść do siebie do tego czasu... :bezradny:

platek rozy, Hej Kochana!****** Wernisaż super, przekształcił się potem w regularną imprezę. Byłam o pierwszej w domu. Zmaltretowana jestem trochę... ;)

Twój makijaż super, niekoniecznie żeby straszyć, na imprezkę też fajny! :105:

mirunia, Też uwielbiam zamszaki, w moich sztybletach latam w każdą pogodę. Ale szkoda mi na błocko tych kozaczków, bo są z jasnego szarego zamszu i obcas mają zamszowy. To tylko na suchość. Ale dałam radę utrzymać koncepcję wyjściową ;) , po prostu poszłam w kozakach na płaskim.

Jak się dziś czujesz, jest trochę lepiej? Nie szalej ze szmatą, brudem nie zarośniesz, jak tydzień nie posprzątasz. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

U mnie też słoneczka ni ma za grosz. Ale nie jest znowu tak strasznie pochmurno.

Właśnie usiadłam odpocząć po zabiegach ze szmatą - jednak przeleciałam mopem podłogi, trochę gimnastyki... ale najlepiej nie jest, dalej bolą ramiona i łopatki. Jak za dużo siedzę też niedobrze. :bezradny: Sama już nie wiem, chyba trza odwiedzić lekarza.

kosmostrada, No Kochana, to żeś zabalowała wczoraj nieźle :D dzisiaj trzeba to trochę odchorować... przynajmniej wiesz skąd ten ból głowy. ;) Ale poudzielałaś się towarzysko i o to chodzi, na zasadzie Trwaj chwilo! :great:

Tak, jasnych butków szkoda na błotko.

platek rozy, jak się czujesz Płatuś i co porabiasz?

Obejrzałam wczoraj ten TzG i powiem Ci, że dość wysoki poziom jak na I odcinek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzę na ten odział dzienny i można się tam wykończyć nerwowo. Wczoraj odmówiłem udziału w zajęciach bo powiedziałem, że źle się czuję. Później jeden z kolegów, którzy brali w tym udział powiedział, po moim wyjściu psycholożka zapytała jakie to uczucia wywołała w innych ta moja odmowa. A oni że poczuli się źle i tak dalej. Później przez pół godziny o tym dyskutowali.

Dzisiaj jestem cały w meganapięciu na niczym nie mogę się skupić. Ten odział to trolownia dla ludzi dla których gościem jest ten kto ma pierwszą grupę renty iwalidzkiej. Personel w ogóle nie reaguje na konflikty, które pojawiają się miedzy pacjentami. Samych staruchów tam przyjmują. Połowę bym wypierdolił i kazał iść do pracy bo za dobrze się czują. Pieprzona banda malkontentów. Razi ich to, że prowadzę firmę i piszę książki, co wśród zwykłych ludzi powinno budzić jakieś uznanie a tam jest przedmiotem złośliwości i kpin. Kurw....a mam tego dosyć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, skoro masz się tak źle czuć na tym oddziale i nie masz tam przyjaznego kolegi, to zrezygnuj. Taki pobyt na oddziale powinien przynosić pozytywy, a nie negatywy. A może tylko tak odbierasz to miejsce, bo źle się czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Nie powstrzymałaś się Kochana... :D Kurz nie fruwa możesz odpoczywać. No chyba jednak do lekarza, bo coś długo to trwa. Po co cierpieć. Ja dostałam namiary na kręgarza i chyba się wybiorę, bo podobno cuda czyni.

Carica Milica, Wygląda na to, że musisz mieć "atrakcje" związane z mieszkaniem... :bezradny: Jak znosisz nowe leki?

Chciałam dziś pójść do empiku po książkę ( nie ma jej w bibliotece), ale zalegam... :? Jeszcze mnie nogi bolą, zdałam sobie sprawę, że wczoraj 6 godzin spędziłam na stojąco, więc nie dziwota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi