Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam z pracy , po pracy bylam jeszcze ciachnac grzywe i mysle juz o zrobieniu znow krotkiego boba , na wiosne . Dzis piekny dzien , slonko swiecilo , bylo bardzo cieplo chociaz wietrznie . Jutro ma padac znowu. Tesknie za wiosna . Sloneczna i przyjemna . lata nie chce bo znow beda upaly i moj rak sie moze odezwac przez nie.

Jutro nie mam terapii , mam za to warsztaty i pania psychiatre.We czwartek jade na kontrole pod dermoskopem do mojego onkologa .

kosmostrada Kochana co dobrego zjadlas na miescie?:********

mirunia :******* Kochana chyba czlowiek taki obolaly przez te pogode . Ja w sobote taka bylam . Jutro u mnie tez ma byc wstretnie znow wiec zas mnie bedzie bolalo kolano i bark.

Co smacznego pichcilas?

A ja ide poczytac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ja też chcę już wiosnę. Moja ulubiona pora roku.

Nie znoszę lata.

Ja na terapię mam 1 marca.

Byłam dzis w mopsie po bilet mpk.płatku ile

Płacisz za bilet mpk??

Pojechałam do sklepu po buty i kupiłam takie półbuty na wiosnę...

Potem pojechałam do chłopaka zjadłam u niego pysznego krokieta z pieczarkami i serem.. mniam..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Byliśmy na naszej ulubionej pizzy z pieca węglowego, wzięłam z karczochami i oliwkami, polałam od serca oliwą, naskubałam z doniczki w knajpie świeżej bazylii, pychota... :105:

mirunia, Kochana a może byś pochodziła na takie lightowe ćwiczenia rehabilitacyjne na kręgosłup? Bo faktycznie ruchu mało przez tą pogodę ( ja to muszę wyłazić przez psa), a jeszcze nie lubią kostki i stawy tej zimnej wilgoci. Sciskam! Już naprawdę trzeba tylko troszkę wytrzymać, już z górki do wiosny.

A teraz herbata, potem kąpiel i luz z książką...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór,

na wejściu zostałam zbesztana przez jakąś matkę, że dziecko zapomniało, co było na zadanie :roll:

Potem zrobiłam dwóm klasom sprawdzian.

Ogólnie było dużo płaczu :hide:

Spośród zawodów chyba tylko komornik częściej doprowadza ludzi do płaczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja ostatnio oglądam z wypiekami na ryjsonie Doctora Who. W niedzielę jeszcze ze trzy piwka i zostałbym szczęśliwym posiadaczem tego:

http://allegro.pl/jezdzik-elektryczny-dalek-dr-who-i5945098284.html

Wtedy już by nie było rady, dzieciaka trza by sobie zmajstrować... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, pewnie, że sobie kup. Właśnie sobie przypomniałem (a propos lalek), że jak miałem lat 8 i spędzałem jakies wakacje na wsi u ciotki podglądałem kuzynki jak się bawiły lalkami a potem je zabrałem po kryjomu i powiesiłem za włosy na drzewie. Zrobiłem taką lalkową choinkę. Ale te głupie nie doceniły mojej inwencji i dostałem lanie za niszczenie zabawek dziewczynom.

Należało Ci się lanie. :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, u mnie w dzieciństwie chciano wyrobić poczucie estetyki poprzez internalizację konceptu, że wcale nie podobają mi się lalki Barbie ani japońskie kreskówki.

Teraz się, k*** odkuję i się obłożę gadżetami :pirate:

No no, ja nie chcę wypominać tego co kiedyś napisałaś na FB o tych lalkach co taka pani je skupuje i przerabia. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi