Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dryagan , bardzo boli-wiem.Trzymam się z daleka,ale sam rozumiesz po kimś dostałam geny...a moja matka się nie leczy i jest nie do wytrzymania,kasuje ojca o czym dowiaduję się ostatnia (!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, zależy co masz na myśli mówiąc kryzys imigracyjny. Jeżeli dantejskie sceny z armią muzułmanów z tobołkami na ulicach to nie, ale to może być kwestia tego, że fabryka znajduje się na kompletnym zadupiu. Natomiast w samej pracy to jest niemalże ilustracja terminu multi-kulti.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam z pracy , po pracy bylam jeszcze ciachnac grzywe i mysle juz o zrobieniu znow krotkiego boba , na wiosne . Dzis piekny dzien , slonko swiecilo , bylo bardzo cieplo chociaz wietrznie . Jutro ma padac znowu. Tesknie za wiosna . Sloneczna i przyjemna . lata nie chce bo znow beda upaly i moj rak sie moze odezwac przez nie.

Jutro nie mam terapii , mam za to warsztaty i pania psychiatre.We czwartek jade na kontrole pod dermoskopem do mojego onkologa .

kosmostrada Kochana co dobrego zjadlas na miescie?:********

mirunia :******* Kochana chyba czlowiek taki obolaly przez te pogode . Ja w sobote taka bylam . Jutro u mnie tez ma byc wstretnie znow wiec zas mnie bedzie bolalo kolano i bark.

Co smacznego pichcilas?

A ja ide poczytac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ja też chcę już wiosnę. Moja ulubiona pora roku.

Nie znoszę lata.

Ja na terapię mam 1 marca.

Byłam dzis w mopsie po bilet mpk.płatku ile

Płacisz za bilet mpk??

Pojechałam do sklepu po buty i kupiłam takie półbuty na wiosnę...

Potem pojechałam do chłopaka zjadłam u niego pysznego krokieta z pieczarkami i serem.. mniam..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi