Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Sigrun, Aurora88, witam Was serdecznie!! Fajna atmosfera na spamowej-młoda, optymistyczna, aż raźniej na duszy się robi...

U mnie słabiutko. Nerwy nie wiadomo dlaczego? Wszystkiego mam dość, wszystko mnie drażni, nic mi się nie chce. Oj, nieprzyjemny to stan.

Miałam wiele planów, kulinarnych między innymi, a skończyło na zmówieniu obiadu-bardzo rzadko to robię, ale czasem można...a nawet trzeba było :(

Dzisiaj odpuszczę sobie, dam sobie czas na osiągnięcie spokoju i równowagi. Może właśnie potrzebuję takiego dnia po prostu :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Lobuzy:)

Nie ma to jak popoludniowy relaks...gazeta kawa i lozko :105:

Dobry pomysł, też bym tak spożytkowała, ale się muszę óczyć :cry:

A nie mam po temu warunków :silence:

Aurora88, misty-eyed, żadnych ciekawych przygód dzisiaj nie miałam. Dalej się śmieję z wczorajszego.

A w szkole/pracy ze zmęczenia miewam głupawki, niekoniecznie dlatego, że się jakoś świetnie czuję.

siema a kim ja bede w parti

Ja bym Cię widział jako ministra kultury i dziedzictwa narodowego. Będziesz dbał o poprawną polszczyznę. :mrgreen:

Popieram kandydaturę :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, zupe-krem z buraka i mleka kokosowego i ciasto z buraka, do tego zrobiłam sobie na szybko obiad - ryż z warzywami, klasycznie.

Ale nie zdążę spróbować ciasta, polałam polewą która chyba będzie zastygać cała noc. Lecę na urodziny przyjaciółki :)

misty-eyed, ahoj! ^^ widzisz, ja miałam teraz mnóstwo dni kiedy byłam leniem i dopiero dziś się zmobilizowałam do gotowania :) więc każdy ma raz bardziej a raz mniej aktywne dni. W końcu jest sobota, można się polenić i zamówić jedzenie z dostawą! :D

Carica Milica, bananowo-orzechowe, to chyba jest takie fajne szybkie i nieskomplikowane, co? Dużo przepisów na ciasta z banana widziałam w sieci :)

Ok! Ja uciekam, życzę wam miłego wieczoru :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, nic głupiego nie planuję, oprócz tego, że mi się nie chce óczyć :hide:

Człowiek po pracy to powinien... w sumie nie wiem, co powinien, ale nie óczyć się :roll:

Będzie taka karma, że ułożę sprawdziany dla dzieci na poniedziałek (bo nie znalazłam kserówek) i wyjdzie kto tu się bardziej nie óczy :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi