Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:********

Niebawem do pracy pedze a czuje sie jak sie czuje czyli nijak i do kitu. Jeszcze karta mi sie miejska skonczyla i musze do Mops jechac odebrac papier o doplacie i dopiero jechac kupic.

kosmostrada w zyciu zadnych nutelli ze sklepu nie zajadaj ! Same gowna tam sa , mozna zrobc swoja wlasna i mlodemu tez bym tej sklepowej nie dala :nono::nono:

No i polecam ze slodyczy jednak swoje wlasne piec , sa zdrowsze oczywiscie jak sie nie wali do nich tony bialego cukru i maki pszennej.

ja kupnych juz sie nie tkne bo mi nie smakuja , odzwyczailam sie i wole swoje pysznosci.

Moze masz gdzies niedaleko jakas cukiernie ktora robi pyszne ciacha weganskie czy fit? U mnie w Krakowie teraz sporo takich miejsc i jak mam wyjsc i zjesc na miescie ciacho to ide wlasnie do takiej :)mam zdrowie i slodkosc w jednym.

Teraz juz coraz wiecej Polakow je swiadomie co mnie cieszy bo powstaje sporo fajnych miejsc z jedzonkiem oraz fajnych sklepow z taka zywnoscia.

Milego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hey ;******* ano wlasnie tak to jest z tym jedzonkiem ;) Ja bardzo lubie jeszcze desery w pucharkach roznego rodzaju zdrowe kremy z owocami i nasionkami chia :) wtedy to jest na szybko i pyszne :)jesienia i zima lubie choko krem sliwkowy z platkami zytnimi i miodem :105::105::105:

Ubieram sie i lece . Snila mi sie wojna z kosmitami :roll::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi