Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedzielnie Łobuzy ;)

Ja już spakowana i gotowa :roll: niedługo ruszam :roll:

mam nadzieję, że w ten czwartek już mnie wypiszą, bo stwierdziłam dzisiaj, że już mnie męczą te powroty do Kliniki :roll:

jeszcze dodatkowo od jutra koniec luzu, bo wraca ordynator po 2 tygodniowej nieobecności :roll:

Trzymajta się :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postarałam się też wyjść na spacer po obiedzie. Zrobiłam fajne kółeczko poza osiedlem, wstąpiłam spojrzeć na lodowisko jak sobie ludzie brykają na łyżwach. Obiekt jest w fajnym miejscu, niedaleko lasu, w świeżym, sosnowym powietrzu... więc się dotleniłam i zmieniłam obrazki na bardziej ruchome niż w domu.

Nie widziałam dzisiaj sikorek na balkonie, ani innych skrzydlatych w okolicy; wczoraj, w słoneczny dzień latało ich sporo.

Mam herbatkę z dzikiej róży i zerkam na skoki.

Jutro do pracy niestety... :bezradny:

acherontia-styx, bywaj! I wracaj zdrowiutka do pracy i do nas. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatek róży, cyklopka, mirunia ja nie znam się na tych wszystkich lekach i ich zamiennikach (podziwiam Was za to) i dlatego słucham lekarza. On mówił, że to dobre, a nie chciałam oszczędzać na zdrowiu. Niestety o ile Lexapro wydaje mi się niezłe, to Brintelix postanowiła odrzucić. Mam po nim totalną anhedonię. Postanowiłam też udać się do innego psychiatry, może wymyśli dla mnie coś lepszego, ale jakoś trudno mi uwierzyć w cuda.

kosmostrada słoneczko u mnie niestety nie pokazało się ani na chwilę, a ja wyszłam na bardzo krótki spacerek. Rosołek wyszedł super, zostało jeszcze na jutro. Fajnie, że Tobie udało się troszkę wyjść między ludzi.

Purpurowy, acherontia, Carica :papa:

A teraz czas wracać do domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona100, ja mam piątkę z farmakologii 8) Poza tym sama lubię zażywać różne rzeczy.

Dobra, nie chce mi się grać w grę. Ogólnie nic. :-| Wyczerpały mi się zapasy 'happy'.

Zjadłabym coś niezdrowego ale nie mam. Idę się na chwilę położyć, kawa może, krzyżówka :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłam sobie latte z imbirem i skórką pomarańczową.

Piekę ciasteczka.

JERZY62, Tak Jerzyku, dziękuję, faktycznie jak można poczytać, to wcale nie jest tak źle.

mirunia, To dobrze, że też wyszłaś, tlenu złapałaś, obrazki zmieniłaś. :great:

U mnie dziś łobuzy były, ale z fochem, bo skończyło mi się jedzenie i dałam im samego słonecznika, jakoś tak jedzą bez przekonania. :roll: Policzyłam bandę, około 12 sztuk. Malutko.

Stracona100, Idź do innego doktora, może dobrze trafisz. Tych leków i kombinacji jest tyle, że w cuda trzeba wierzyć. ;)

cyklopka, Kcesz Marsa, mogę dziecku podkraść... ;) Może biszkopcika, zaraz robię?

No to selerzymy Moja Droga... :bezradny:

Carica Milica, Hej Kochana, a u Ciebie ile stopni tak w ogóle jest?

Zebrec, No hej! jakoś tak smętnie dzisiaj...

acherontia-styx, Trzymaj się!

Marcin2013, Hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi