Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wilczku kochany,tam posucha...nie każdy ma ochotę widzieć faceta,który mówi "oto depresja"-niechaj kamera zastąpi słowa,po czym siedzi i łapie się za głowę(!)Albo samochód...nie miałabym siły prowadzić,gdyby to była mocna depresja.Mózg jest tajemnicą zamkniętą czaszką-nie da się tego sfilmować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosiu,jakże pięknie mnie powitałaś-dzięki Ci,też boleję nad przegraną chłopaków z Norwegią-nasi byli słabsi przy "kole",niestety...co tam Szmal,nie wystarczył

'""""

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po południu jakoś przestał łączyć internet, dopiero wieczorem zresetowałam, tak że nic nie wiem, co pisaliście, nie przekopię.

Byłam na spotkaniu fanklubu, ale wyszłam wcześniej (niech oni tym razem zatęsknią, chciałam się przygotować na stypę po Bowiem. W sumie zaświeciliśmy tylko zimne ognie i poszli do baru. To była zwykła, duża ogólnodostępna sala ze stolikami pooddzielanymi od siebie, ciemno jak w dupie. Czyli element integracji, widzenia i słyszenia się nawzajem padł. Żadnego punktu programu nie było, ani malowania twarzy, bo za ciemno, ani zagrać, bo brak miejsca/za głośno. Mogłam czekać na zmianę sali albo na toast o północy, ale umarłabym tam z nudów. Gadałam z jakąś babką o zarobkach jej męża i chłopakiem, który nie ma pracy, ale rolnikiem nie będzie. :zzz: Ogólnie zero klimatu, zero nastroju.

Wtedy mnie olśniło, że nie muszę tam siedzieć (do tego, żeby wejść do zatłoczonego baru, dosiąść się do kogoś obcego i gadać o dupie Maryni nie potrzebuję "eventu") i poszłam pograć w grę w domu, ale scenariusz okazał się za trudnym.

Ogólnie w domu wytrzymać się nie da.

Wszystko dzisiaj jakieś takie niedorobione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi