Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, co znowu zmalowałeś?

Nie no, nie ja. Po prostu jest w okolicy taki facet, około 40 lat, straszny gbur, do każdego się czepia. A jak mnie zobaczy, to spuszcza głowę i sobie idzie, tak jak by się bał, chociaż nigdy z nim nie miałem żadnych zatargów. A przed chwilą się dowiedziałem, że on mnie unika, bo miał kiedyś ostro na pieńku z moim bratem.

A ja się tyle czasu zastanawiałem o co mu chodzi. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Hej Królewno! :papa: Dzielności, w tym amoku zmobilizowałaś się do biegania? Brawo!

Purpurowy, Ja dbam o wagę. Ale dzięki za ostrzeżenie. ;)

Ḍryāgan, Nie krzycz na mnie ;) , przecież po prostu się cieszę, że poszedłeś do lekarza, masz nowe leki i może będziesz się dobrze czuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona100, a próbowałaś oglądania w tv, albo na YT ćwiczeń? :mrgreen: Chociaż podobno to trochę działa, bo coś tam w mózgu się uruchamia. :shock:

Carica Milica, no chociaż to Kochana masz. I jaka zdrowa przyjemność, gorzej gdyby Ci zostało tylko pożeranie golonki. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff jak to dobrze, że ten dzień się kończy. Dzisiaj miałem kalejdoskop objawów nerwicowych rano napięcie i obręcz wokół głowy, później jak szedłem na oddział to napięcie i do tego depresja, później poszedłem na spacer to mega zdołowanie, następnie jak wróciłem do mieszkania i szedłem do kolegów to niepokój, jak tam siedziałem to mocny lęk. I dopiero teraz czuje się jako tako. Ale i tak zalękniony o rozdrażniony. Chyba zacznę pić piwo bo muszę mieć jakąś przyjemność z życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Wiesz ja i tak uważam, że Ty i Carica naprawdę dajecie radę.

Stracona100, Miłego tulanka!

Purpurowy, No gratulacje! :lol:

Pokonwersowałam z Wami i w tym czasie wydziergałam już prawie całą okładkę. Piękne połączenie kolorystyczne -fuksja i srebrzysta szarość, może jednak przerobić to na komin na szyję... :D

No i nie wiem, czy Cyklopka poszła na ten event pograć na gitarze... :bezradny:

Idę pofarbkować.

Miłego wieczoru!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi