Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, Kasiu, choroba Czikunia powraca co 3-4 miesiące. Seria zastrzyków, rehabilitacja /laser i magnetoterapia/, póki co pomagają. Nigdy już nie będzie w pełni sprawny. Robimy co można...kręgosłup wygląda strasznie. Terapia bardzo mu pomaga, co zabawne, po przygotowaniu urządzenia, zawołany, układa się odpowiednie i poddaje zabiegom.

Po zakończeniu oczywiście oczekuje nagrody... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzę na terapie dzienną. myślałem, że to będzie coś fajnego. okazuje się, że nie. Wszyscy są tam około 60 plus.

Dzisiaj mnie wkurzyli tym, że nie można podłączać nic do gniazdka. tak wymyślił personel. bo to obciąża instalacje elektryczną.

Mój laptop pobiera może ze 20 wat, a pozapalane są niepotrzebnie żarówki w pomieszczeniach, czajnik elektryczny. A ja potrzebuję laptopa bo prowadzę firmę.

Jak byłem na całodobowym to tam byli fajni ludzie chorzy a na tych dziennym to jest banda nieudaczników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się chętnie podłączę pod grzane wino, Ḍryāgan, nastawisz? ;)

No, zwaliłam się na wyro z lapkiem, mój koto-pies wtulił się i mruczy... :smile: Jeszcze tylko zrobię chłopakom kanapki na drogę ( nie będę wstawać o piątej rano, tak daleko moje poświęcenie nie sięga) i zaczynam odpoczywać...

misty-eyed, mirunia, Tak jak mówicie Dziewczynki - za dużo zamieszania i zaczynają się styki przepalać. ;) Mój mąż ma wyciętą tarczycę i dzięki lekom jest ok, fakt że blizna niewyjściowa, ale w końcu poderżnęli mu gardło...

Argish, Infinity, Dziewczyny tulam!

Zosia_89, Grunt, że ciepełko Cię ogarnęło! :great:

Davin, O, ktoś tu nie w humorku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadniczo zimne piwo też rozszerza naczynia włosowate w palcach i paradoksalnie nie mam wtedy zimnych rąk.

Podchodzę do tych wypracowań jak pies do jeża, przyszła mam i wisiała nade mną, żebym jej jakieś recenzje perfum wyszukiwała, a nie powie o co jej chodzi, czy o sklep, czy o opis producenta czy opinie internautek. I kolejne pół godziny z głowy i jeszcze foch, że mi się nie chce szukać.

Czy ja mogę się wylogować z życia na 48 godzin, bo mi się nie chce robić :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi