Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu zaznacza ze pocieszanie to nie moha specjalnosc ;)

ale mam wrażenie, że takie dziewczyny jak ja nie są w cenie.

A niby czemu ?

Jesli chcesz uzunac konto usun...

wielkiego pożytku ze mnie tu nie macie, a nie chcę Wam też tu marudzić, każdy ma swoje problemy
ale na pewno nie z tego powodu.

Po to jest to gorum...zeby sie wspierac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, przecież własnie po to jest to forum. Wyżalić się, pomarudzić. Ja zawiesiłam konto na kilka miesięcy, po czym założyłam nowe, chcąc jakby odciąć się od gorszego okresu w moim życiu. Nie udzielam się za wiele, bo tutaj jest większość młodych ludzi, więc nie zawsze potrafię odnaleźć się w tematach poruszanych, jednak lubię tu wpaść, kiedy mam ochotę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Zosia ja tez dostawalam po tylku (i nie tylko) ale nie mozesz zakladac ze nigdy nie spitkasz swojego ksiecia. Czasami.. Albo zazwyczaj zdarza sie to w najmniej oczekiwanym momencie...

Nie mozna tez dzieluc problemiw...jazdego problemu sa dla nuego najwazniejsze... I kazdy ma prawo tutaj o swouch pisac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, lubię z tobą rozmawiać, sądzę, że motywujemy się nawzajem.

Było 17 osób w tym 4 dziewczyny i wszyscy z entuzjazmem gadali o GW przez 4 bite godziny do zamknięcia baru. Ciekawe czy bar czuje wdzięczność do mnie chyba nie, a ja wybrałam, bo chciałam degustować syropy.

Kolega Ciacho #2 stał przy mnie, bo ciasno było, wprawdzie nie ma tętna 130 (jak przy panu W. ) Ale ciepło jak skur*** :oops:

Inny kolega (wybitny historyk ) się na mnie lampił, więc musiałam CAŁY CZAS gadać, bo się paczył :oops:

I poznałam jeszcze nowego kolegę :oops

A nawet koledzy zajęci formalnie mi okazali trochę uwagi, jeden doprowadził do domu, jeden posmyrał po włosach na dowód podobieństwa do wybranej postaci.

Wniosek -- dziwne piwo, bo po 4 nic mi nie jest. Dużo kolegów godnych zaufania.

JAK SIĘ BAWICIE?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi