Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :******** , zyje , wrocilam po 17 do domku.

W pracy nawet , nawet poza momentami gdy lapala mnie dereala i nie wiedzialam gdzie jestem i wtedy lęk . Mialam do ogarniecia duzo papierologii bo koniec roku sie zbliza i siedzialam z nosem w papierach do 13.30 a pozniej poszlam do banku z pieniazkami pracowymi . Sama prace zaczynam lubic , moge spokojnie zjesc sniadanie , wypic herbate i porozmawiac z kolezanka od angielskiego gdy ma przerwe miedzy zajeciami.

Dzis od kursanta dostalam czekoladki bo stwierdzil ze jestem mila i ze za to ze odlozylam mu okulary ktore zostawil i na niego bezpiecznie czekaly... Ten Pan juz trzeci raz zgubil okulary :D raz na wycieczce do Bunkra sztuki :D

W tramwaju mi sie zle jechalo , zlapalam lęk ale to godzina gdzie tramwaje nabite bo to godzina szczytu.

Gdyby nie ta francowata dereala i wtedy lęk to byloby dobrze.

A i popsul mi sie telefon i teraz nie jestem mobilna na miescie bo mam starego grata :why::why::why::why:

mirunia za dzielnosc moc usciskow ! :*********Rana sie szybko zagoi i bedziemy teraz obie pozszywane :P

kosmostrada jak sie dzis masz? co porabiasz :*********

Ḍryāgan, to bedziesz jako ja i mirunia samowystarczalny w mieszkanku wlasnym ;) damy rade!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, powolutku, do urlopu jeszcze tylko 4 dni robocze, a jutro do mojego korpo prezes przyjeżdża i chce z każdym się spotkać, uj że to ponad 100 ludzi :pirate: ja na jutro planuję roladki z brokułami i fetą, więc się zastanawiam czy zrobić farsz wcześniej, a jutro tylko zawinąć mięsko i upiec :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedziałam półtorej godziny w pokoju nauczycielskim jak ciul, oczywiście nikt z szerokiego grona Rodziców, Którzy Mnie Nie Lubią nie zaszczycił mnie swoją obecnością. Obiektywnie powinnam dostać kurwicy, ale że jestem na lekach, to tak do końca nie mogę. W piątek powiem dyrektorowi, że tak się nie będziemy komunikować. Coś nie pasi, to zapraszam panie mamy na lekcję albo na konsultacje.

I nie wiem, co się ta terapeutka zafiksowała na robienie planów na te kilka dni między Świętami a Nowym Rokiem. Nie mam domku w górach na spontaniczny wypad ze znajomymi, nie jeżdżę na nartach, nie będę nic na siłę organizować. Będę oglądać kreskówki, pić piwo i grać w grę, a ona niech se sama ładuje bateryjki i w d... wsadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczornie!

Ja już tradycyjnie w piżamie... :roll: Musiałam iść na zebranie do młodego do szkoły. Jest zimno jak cholera. Tylko zimno. Żadnych elementów miłych dla oka typu śnieg. Nie chce mi się w ogóle z domu wychodzić.

mirunia, Kochana to miałaś kumulację "atrakcji" - wyzwanie w pracy, chirurg. To nie dziwota, że Cię telepało... Ale już po wszystkim, możesz odetchnąć! Niech się ładnie goi!

platek rozy, Fajny dzień Ci się w pracy szykuje, będzie luźno, a zarazem będzie się działo. I masz kolejny tydzień pracy zaliczony! :great:

cyklopka, To faktycznie niepoważne... A może te pretensje to sobie ten dyrektor wyssał z palca. :bezradny:

Carica Milica, Nic nie możesz sobie kupić, w autobusie jesteś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi