Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

dobry wieczór ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, alko odstawiłeś?

O odstawieniu na razie trudno mówić. Ale na pewno dzisiaj spróbuję na trzeźwo, bo jutro trzeba z rana szczochnąć do kubeczka, a potem kujnąć igłą, więc muszę conajmniej 12h nie jeść i nie pić niewiadomo czego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciasteczkowy Potwór, reaktywacja... :mrgreen: Kolejne pierniki upieczone! :yeah:

Przede wszystkim dziękuję za kciukasy. Dobrze, że jesteście, w kupie raźniej. Przetrwałam niekomfortową imprezę i przecież wiedziałam, że tak będzie, więc dlaczego jest to dla mnie ciągle taki stres... :bezradny:

Moi drodzy, jest paskudna pogoda, nie ma zimy, nie ma naturalnego rytmu, pozwólmy sobie na to złe samopoczucie. A i Święta, koniec roku, są stresującym czasem, bez względu na to, jak do nich podchodzimy.

Ja przyszłam w strasznym stanie, myślałam, że się zakopię pod kołdrę, a jednak mobilizacja - pierniki - troszku mi lżej.

Trzymajmy się, w końcu za chwilę może być dużo lepiej, tego nie wiemy, co nagle nas postawi na nogi.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, witam Cię :D

Jesteś bardzo dzielna, bo ja też miałam dzisiaj piec różne ciasteczka-orzechowe, cynamonowe, migdałowe, miękkie pierniczki, ale samopoczucie skutecznie odwiodło mnie od planów ciasteczkowych. Mam nadzieję, że jutro zajmę się tym. popołudnie mam wolne, mniej więcej od 14...

Czy piekłaś tradycyjne pierniczki?

Edytowane przez Gość

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Co się dzieje?

sama nie wiem...

męczy mnie podły nastrój

Zosia solidaryzuję się z Tobą, Też mnie męczy podły nastrój. Przytulam, może tak łatwiej

Zaraziliście się ode mnie :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, przestan o tym urojonym nowotworze , ja w listopadzie wycielam realnego i zyje . A TY masz z awsze nowotwor ktorego nikt nie potwierdza.

dwuletnie krwioplucie,osteoporoza w calym kręgoslupie bole w klatce piersiowej i kaszel bez powodu nie jest urojone.najlepsze to krwioplucie po co drugim obudzeniu sie rano

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi