Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No bez jaj. Ten śmieć tutaj. Ogląda ktoś marsz ciemnoty?

Odezwał się wartościowy człowiek. Nazywasz mnie śmieciem i wy uważacie, że tak właśnie odzywa się kulturalny człowiek. Nawet nikt mu nie raczył zwrócić uwagi? Co zwami ludzie? Przytakujecie komuś kto nazywa kogoś śmieciem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie oglądam, bo jeszcze rzuciłbym czymś ciężkim w telewizor, a po co mi to! Choć ciekawi mnie w sumie, co naczelnik państwa powie pod TK.

Kurna, strasznie wieje, od dawna nie było tak dennej jesieni. Wrrr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oglądam wiadomości, bo nie mam wpływu na to co się dzieje, to po co naciągać postronki nerwowe.

Davin, wieje, wieje, ktoś się powiesił.

owsik, ale dla mnie to jest cały czas błąd logiczny, bez względu na nasz gust czy przekonania, nie możemy potwierdzić, co się wydarzy, albo nie wydarzy w przyszłości w twoim życiu, bo nie jesteśmy wróżbitami.

Carica Milica, to wrzuć gdzieś na forum owoce swojego spaceru :great:

Przejrzę sobie ciuchy w sklepie wysyłkowym i walę się na kanapę oglądać film :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka mogą jednak statystycznie z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić czy mam szanse czy nie. Oczywiście to nie fizyka kwantowa. Ale ludzie ogólnie kierują się wyglądem więc szanse mam nikłe,a lata lecą. To nie koniecznie musi być logiczne, ale tak jest,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbieram się Kochani na to zebranie w Klubie i Wigilię... :zonk: Wiecie jak ja reaguję na zbiorowiska ludzkie, gdzie jeszcze może ktoś oczekiwać ode mnie ożywionej konwersacji. No nic, wyzwanie, a wyzwania trzeba podejmować...

A jeszcze cholera mam taką migrenę, że mnie mdli. Nie wiem, czy somatyk, czy ta pogoda plus choroba.

Ale nerw, uff, głęboki oddech i w drogie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owsiku sprobuj chociaz tydzien pofunkcjonowac bez mowienia o swojej brzydocie. Schowales sie za nia jak za ochronna tarcza i zwolniles z pracy nad soba. Tylko narzekasz i marudzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi