Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, bo poginasz już długo tak. Widziałem coś o próbach wątrobowych. Będziesz badania robił? :P

No tak, jak bym zasuwał kilka lat na przykład z głową skierowaną w lewo, to po tym czasie skręcenie głowy w prawo było by problemem, bo ciało się przyzwyczaiło do tej pozycji.

Jutro jadę do lekarza rodzinnego, żeby mi wypisał skierowanie na badanie.

A że wizyta na 9:15, to dzisiaj znowu ciężka i bezsenna noc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, trzeba wzmocnić mięśnie pleców a nawet ud, bo inaczej nie będzie siły, która by trzymała kręgosłup w pionie i musiałbyś dupę na szelkach nosić.

misty-eyed, no to trochę inny nurt terapii, w moim życiu dużo jest takiego żalu, że coś w przeszłości mogłoby być lepiej rozwiązane i było by mi łatwiej, i kilku problemów by nie było, natomiast nie rozpracowujemy krzywdy jako takiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A że wizyta na 9:15, to dzisiaj znowu ciężka i bezsenna noc.

Dlaczego tak sądzisz że będzie bezsenna noc?

Bo nie mogę sobie wypić.

Jak nie wypiję to w ogóle nie mogę spać.

A jak wypiję to szybko zasypiam, ale bardzo długo śpię i wątpię żebym po nocnej libacji był w stanie pojechać do lekarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, podobno wątroba nie boli. :mrgreen: Ja bym musiał zrobić próby ale szkoda się dobijać bo już raz miałem za wysokie wyniki. :mrgreen:

Wątroba nie boli, to prawda, ale tak potocznie się mówi. To chodzi o to, że jak wątroba się powiększy, to napiera na jakieś unerwione coś i to unerwione coś boli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie, że mieszkanie w dawnym korycie rzeki wpływa na liczbę wariatek w kamienicy?

Tego nie wiem, ale jako geograf mogę powiedzieć, że w dawnych korytach rzek jest bardzo żyzna gleba, często są też tam jeziora, a w Krakowie kiedyś, w miejscu dawnego koryta rzeki wybuchła epidemia cholery (to było jakoś przed 1900 rokiem, z tego co pamiętam) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi