Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, niestety ale reakcji na leki nie jest w stanie nikt przewidzieć. Sama miałam sytuację, że podawałam pacjentce antybiotyk a ona mi się po podaniu zatrzymała i musieliśmy ją reanimować. Także to akurat słaby argument na sądzenie się ze szpitalem, bo to nie jest niczyj błąd, zwłaszcza jeśli pacjent nie miał pojęcia, że jest np. uczulony na lek bo po raz pierwszy go dostawał. A 99% leków ma w skutkach ubocznych możliwość wystąpienia wstrząsu anafilaktycznego :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z "dobrych programów" już w życiu nic nie ściągnę :roll: A zawirusowałam sobie oprogramowaniem z portalu pod patronatem jakiegoś znanego czasopisma komputerowego :roll:

Zaraz mnie co trafi.

Jak zaczęłam ściągać ten program, to przeglądarka już się trochę uspokoiła. Ha ha, terror psychiczny.

Też powinnam sobie przygotować coś dla uczniów na jutro i nie mogę pojąć, czemu już jest tak późno, jak myślałam, że mam tak dużo czasu, że się jeszcze dzisiaj zabawię :roll: W ogóle muszę obejrzeć całe Gwiezdne Wojny jeszcze raz, żeby sobie przypomnieć różne fajne szczegóły przed premierą, a to już niecałe dwa tygodnie :zonk: Będę odważna, zaproszę, będę odważna, zaproszę :zonk: W czwartek albo w piątek napiszę albo puszczę sygnała...

Kolędy zgrać, głowę umyć, za jakie grzechy :hide:

woop-woop-woop-zoidberg.gif

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, można ściągać z dobrych programów tylko nie przez menedzera pobierania tylko przez pobieranie bezpośrednie. Ten program może pomóc Malwarebytes Anti-Malware lub ten AdwCleaner

http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html

http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html

Akurat oba programy można pobrać bezpośrednio ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, ja chciałam dzieci jakichś kolęd nauczyć, ale nie wiem kiedy, bo ciągle nam lekcje przepadają, albo coś i chyba za dwa tygodnie już ferie świąteczne, nie jestem gotowa psychicznie, mimo, że bańki w szkole stoją i choinki, i mikołaje. Święta to się czeba wyciszyć :mhm:

A jeszcze się obiecałam nauczyć "Let It Go" na gitarze i nawet zagadałam do pani od muzyki, że jeśli szkoła posiada budżet 25 zł, to ja chętnie kupię i zmienię jej struny w gitarze. Taka jestem. Ludzie to w ogóle swoich gitar nie szanują, dają im struny nie od kompletu i stawiają przy grzejniku. A ja ze swoją nie będę jeździć przez pół miasta.

Ech, już po 22, a ja nie mam jeszcze płyt zgranych, niepoćwiczone na gitarze, ani nic dzisiaj nie pooglądam ani nie poklikam chyba. Żebym tylko zasnęła o normalnej porze :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę zerówkowego angielskiego poświęcać na uczenie się trudnych piosenek, ale zawsze mogę się zamienić świetlicą na dzieci młodsze i wtedy sobie wziąć grupę do elsowania 8) Ha, dopiero zauważyłam, że kapodaster jest w tej piosence, słuch to ja mam średni, pół tonu w tę, pół tonu we w tę, jedna kobra 8) Brzmi dobrze, ale refren mi nie idzie, nie czuję na jakim dźwięku wchodzi wokal.

W porównaniu do osób po szkole muzycznej czy grających w zespołach to ja jestem jak dziecko we mgle, dla osób, które nie miały w łapie gitary i wstydzą się śpiewać mogę być zjawiskiem :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi