Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie niewitani!

No nareszcie odsapuję zapiżamowana.

Dziwnie mnie piecze twarz, a kremu nie zmieniałam, ani nic, cholera wie na co alergii dostałam, mogłam coś zjeść ze słodkościami, które moja siostra przywiozła... :bezradny: Zaraz zapodam sobie wapno.

Dziewczynki, więc pichciłam dziś labraksa. A że rybki i struktury jej mięska nie znałam, to na wszelki wypadek upiekłam je w całości w folii nadziane masłem i koperkiem. Bardzo dobre!

Podałam też tą fit szarlotkę na polencie Plateczkowej. Bardzo fajna. Super rzecz też np. na podwieczorek. Do powtórzenia.

acherontia-styx, Czemu Kochana znów do szpitala trafiłaś i co tam znów nawywijałaś? :shock: I skąd nienawiść do psychiatrów?

cyklopka, Nie wiem co Ci doradzić... :bezradny: Jeśli ma Twój telefon to nie wiem, czy piłka nie jest po jego stronie... :zonk: Ale żaden ze mnie doradca, bo ja jestem taka królewna, co siedzi na wysokiej górze i łypie czy jej wybranek wszystkie smoki zaciukał po drodze i przecież chodzę na terapię... ;) To chyba chłopaki powinni się bardziej wypowiedzieć.

Sigrun, Jakie będzie menu na imprezkę? :105:

Swoją drogą uściskaj już od nas D. z życzeniami najlepszymi, bo może na forum czasu mieć nie będziecie, a w niedzielę odsypiać będziecie szaleństwa. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak czytam...labraks...i se mysle co to...no ale jyz mi wyjasnilas ;)

Amenu nic specjalnego salatka jarzynowa podana na krakersach, koreczki roznego typu, slimaczki z ciasta francuskiego. Jedne ze szpinakiem i serem feta z parmezanem a drugie z nadzieniem pizzowym. Jaja w sosie tatarskim, wedlinki sledzie i sama nie wiem co jeszcze mi do glowy przyjdzie...a moze brokuly zapiekane ;)

Dziekuje kochana...usciskam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Boszsz Ty to masz życie, w pracy w szpitalu, po pracy w szpitalu... :hide:

To co się złościsz na psychiatrów, w końcu Cię wypuścili. ;) A faktycznie nieładnie z tym paplaniem.

Ale masz zwolnienie, czy rześko masz zamiar pomaszerować do pracy?

Ja nie wiem Kochana, ale czasami myślę, że nasze dolegliwości to pikuś przy Twoim w zasadzie nie wiadomo czym...Bo co innego wrażenie, że się zemdleje, a co innego fikać naprawdę ot tak...

Muszę powiedzieć, że strasznie w tym wszystkim jesteś dzielna. Mam nadzieję, że chociaż u T. pozwalasz sobie na odrobinę słabości i poużalania się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Jestem chorutka. :why: Nie spałam w nocy, tak mnie gardło bolało. Ogólnie jestem całkiem rozbita - kicham, kaszlę, siurgam nosem, leb też boli.

Wyszłam z psem, było rano ładnie mimo wietrzyska, ale ledwo zrobiłam tradycyjne kółko. Chyba nici z moich sprytnych planów na weekend. :(

Wiedziałam, że tak będzie, jak kolega przyszedł do pracy okropnie chory, a ja zawsze łapię te podłe wirusy. :time:

Sama nie wiem już co mam jeszcze łyknąć, chyba strzelę sobie aspirynę...

Miłego dnia!

platek rozy, Kochana**** do poniedziałku jeszcze dużo czasu, spróbuj pokorzystać jednak z weekendu i zająć głowę.

Little Red Fox, Co będziesz dziś porabiać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ojej to kuruj sie i nie wychodz dzis nigdzie , lepiej to wysiedzie w domku.Gorace usciski Slonce !

mirunia, tulam Cie i lacze sie w bolu .... :( wydaje mi sie ze kregod\slup z blednikiem , widocznie uscisk mi powstal bo non stopem napeta bylam ostatnio no i jeszcze mylam glowe nad wanna a tego mi nie wolno no ale jak mialam inaczej????? Jak mialam ta rane po operacji...

W kolnierzu jest lepiej wiec chyba od kregow . Jedyne co na sorze to mi zrobia tk i wypsza do domu ze skierowaniem do Pzp .juz to mnostwo razy przerabialam , bo nawet jeli to by byl blednik to leki na niego biore a innych juz nie ma.

We wtorek sprobuje sie do mojej neurolozki dostac jak nie minie .

Czy Ciebie tez mdli przy tych zawrotach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Cześć Słońce!***** No bidulki jesteście Dziewczynki...

Tak bardzo chciałam gdzieś wyjść, coś porobić, żeby baterie naładować na następny tydzień. Już żeśmy sobie dziś fajnie dzień zaplanowali, ech...

Czasami mimo przeziębienia da się robić swoje, ale niestety licha jestem. No nic, jak mówisz trzeba wyleżeć...

Mam nadzieję Kochana, że trochę Ci zejdzie i będziesz mogła sobie chociaż do sklepu wyskoczyć. To siedzenie w chałupie w niczym nam nie pomaga... :bezradny: Ściskam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej ile tu teraz chorób i problemów... ściskam wszystkich potrzebujących tego! I miłego dnia życzę wszystkim, bez wyjątku :)

A u mnie nieco lepiej z rana, bo słońce świeci :D :D

Tylko muszę nieco bardziej na używanie mojej prawej ręki uważać, bo wczoraj jak mi tata opatrunek zmieniał, to trochę za dużo krwi leciało... Może za dużo robiłem rzeczy prawą ręką i starałem się normalnie funkcjonować, więc rana się gorzej goiła... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi