Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A pokażesz? Już wrzucałas swoje fotki, wiemy jak wyglądasz ;) jestem ciekawa tego połączenia, jak je zrobiłaś? :shock:

I wilka też wrzuć! Fajnie rysujesz, zwłaszcza jeśli nigdy nic z tym szczególnego nie robiłaś :)

Edytowane przez Gość

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, rano okolo 8 bylo minus 7 a teraz plus 2 .

kosmostrada dzis wsumie nie mam z a wiele planow , na ten stan migrenowy to juz wcale nie mam ;)Mialam isc do sklepu ale mam zawroty i mdli mnie na kazdy zapach wiec musze poczekac. @ mam od poniedzialku , wiec musiala kiedys migrena chwycic... :bezradny:

Jutro jade na sciagniecie szwow i po wyniki histopatologiczne :silence::hide::zonk:

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie na plastyce niczego nie nauczyli i bardzo boleję nad tym. W liceum poszłam na kurs, ale polegało to na tym, że pani ustawiła martwą naturę, ustawiła nas przy sztalugach i poszła. :roll: No to sobie darowałam.

cyklopka, No to już w ogóle strasznie zazdroszczę talentu.

A kładłaś osobno na odrosty, a potem dopiero na końcówki?

Aurora88, No to dobrze, że wygrzebujesz się z dołka, widzisz przeczekałaś! A Ty uczyłaś się gdzieś rysowania?

platek rozy, jak nie musisz wyłazić, to odpoczywaj Kochana, migrena minie. Może na wieczór odpuści i wyjdziesz dla rozprostowania kości.

To super, że już jutro wyniki, ale zleciało, będziesz o jeden powód do zamartwiania się lżejsza. :great:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, W porządku, dziękuję, a Twój ? :) Właśnie zjadłem omlecika i zaraz mimo pogody spróbuje wyjść pobiegać :)

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, oj tak , tylko zeby ten wynik byl dobry .... Wczoraj jezdizlam tramwajami , zas musze wskoczyc w to bo przez ostatnie lęki myslalam ze nie wejde do tramwaju ale jednak wsiadlam i pojechalam. Jutro samochodzik pojdzie w ruch bo mam do szpitala daleko a mam byc na 8 rano na wizyte .

A dzis musze hormonki odebrac z apteki , nabyc pieczywko oraz cos na sniadania i kolacje bo nie mam nic.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle rozjaśniacz na odrosty, a potem farbą na całe. Drobne niedociągnięcia, bo mamę ręką boli.

Obrazki jakieś wrzucę, ale teraz z fona piszę. Zdjęcia zakłamują kolory.

Zaszłam do fryzjera na samą grzywkę, w pięć minut na sucho mnie zrobiła. Mam potem jeszcze konferencję, więc zbieram siły na łóżku, mam obiad i kreskówki.

Platek rozy, to jutro masz po sprawie i trochę stresu zejdzie.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, cieszy mnie to, że masz energię. ( i omlecik w brzuchu, mniam... ;) ) U mnie nie żeby zaraz dzień modelowy, ale nie narzekam.

acherontia-styx, No widzisz Kochana jakie plusy. :great: Ja chciałam zapisać się do okulisty, to usłyszałam sierpień... :shock:

platek rozy, Wiesz, że trzymamy tu kciuki za Twoje wyniki. Bądź dobrej myśli.

Pewnie, że jedź autkiem, nie ma co się katować skoro świt, jeszcze w taką zimnicę.

Ja po pracy pójdę z psem, zrobię obiadek i jak się zmobilizuję wyskoczę do papierniczego, bo potrzebuje białego długopisu żelowego. Zobaczę, czy mają.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomelo jest gorzkie.to taki przerośnięty grapefruit

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylamw Biedrze , w aptece , w Rossku i nawet do Lidla zajrzalam.

A teraz pozamawialam sobie ksiazki w bibliotece i zjadlam obiad.

Ide zaraz cos poczytac ale wczesniej rozwiesze pranie.

kosmostrada, cyklopka staram sie myslec ze wyniki beda dobre :) Dziekuje :********

kosmostrada do czego bialy zelik? Do Twojego projektu????

Ja zas kolorowalam troszke .Wciagnelo mnie to :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam popołudniowo :D wszystkich miłych bywalców na spamowej!!!

Dzisiaj i ja mam gorszy dzień. Ból głowy rzadko miewam, a dzisiaj od rana mnie męczy...

To za sprawą wysokiego ciśnienia i słońca, które źle na mnie wpływają. Wiem, jestem w mniejszości-lubię śnieg, mróz i pochmurną pogodę. Dzisiejsza mnie rozdrażniła, bez kawy byłam na zbyt wysokich obrotach. Taka natura...

Moje objawy nerwicowe jakby znacznie osłabły, co nie znaczy, że w ogóle ich nie mam. Lęki są, ale pod kontrolą, zawroty głowy również, ale oddychanie przeponowe mi bardzo pomaga. Innych symptomów też nie brakuje, jednak to moi starzy znajomi, dlatego poddają się pacyfikacji :D

Jestem w innym miejscu po prostu, skupiona na sprawach, które wymagają ode mnie zaangażowania, więc inne, mniej ważne drzemią gdzieś :D

Pomelo jest pyszne, pomocne w przemianie materii, więc warto polubić ten owoc...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam w empiku, posnułam się po h&mie, nic nie kupiłam, ale sobie poprzymierzałam ciuchy. :D

U mnie prószy śnieżek, malowniczo, ale od razu się roztapia.

Właśnie pożarłam grejfruta sweet, a dojrzewa mi kaki. To tak a propos owoców. ;)

platek rozy, si, do moich bazgrołów nabyłam. Przy okazji różową farbkę, a co tam... ;) Chyba zamówię sobie od mensza pod choinkę różne fajne farbki i blok... :105:

Fajnie pobawić się kolorami, odpręża nie?

Zosia_89, wynika z tego, że się nie wychorowałaś. :nono: Ściskam mocno i kuruj się tym razem porządnie Kochana!

acherontia-styx, dobrze że masz opcję sprowadzenia. Mi kiedyś też pani w aptece zrobiła wielkie oczy, jak zobaczyła receptę i koopa, musiałam dygać z powrotem do lekarza na drugi koniec Trójmiasta po coś innego.

misty-eyed, Hej Kochana! Potwierdzasz moją teorię, że trzeba się w coś mocno zaangażować, porządnie zająć głowę, a nasze dolegliwości słabną.

Idę dzwonić do mojej przyjaciółki, bo dziś imieniny Katarzyny. Mamy tu jakąś żeby pożyczyć? Była Infinity, ale rzadko wpada. Jak nas czytasz Kasiu, to wszystkiego najlepszego!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wieczorowa pora ;)

Na obiad byl kapusniak :105: a teraz naszlo mnie na slimaczki z ciasta francuskiego z nadzieniem pizzowym...pierwszy raz robilam - pychota !!!!

kosmostrada, ja nie lubie przymierzac ciuchow :hide:

Zosia_89, tak jak kosmo napisala...nie wychorowalas sie

misty-eyed, :*

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór! :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buziolki wszystkim! :papa:

Na konferencji mało nie zezgonowałam z nudów, po czym nie byłam w stanie odpowiedzieć na pytanie, czy idę na szkolenie z czegoś, co w zasadzie na studiach miałam i na co dzień robie :shock: Potem dopiero się dowiedziałam, że ileś osób muszą skierować na szkolenia i mogę sobie wybrać. To wpisałam się na coś z dyscypliny w grupie i z rozwijania kreatywności podczas nauki języka. Ale i tak czuję, że wylecę z tej roboty za szeroko pojęty nieogar, głównie nie rozumienie co się do mnie mówi. :hide:

W niedzielę idę na bal :angel:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak miło być pachnącym piżamowcem... ;)

Sigrun, Ja się czaję na nowy sweter, bo już mnie znudziły te, które posiadam i muszę poprzymierzać, żeby stwierdzić - boszsz jaka jestem pienkna w tym swetrze... :D

JERZY62, Bo lęk nie musi być konkretny, nie musi być fobią, może objawiać się czysto fizycznie u Ciebie np. napięciami, u innych zawrotami, czy sensacjami żołądkowymi.

Little Red Fox, A czemu piracik dziś w przywitaniu? ;)

cyklopka, Jaki bal, opowiadaj! :105:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a jakoś tak, to moja ulubiona emotka, odkąd tu jestem :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi