Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, witaj no i jak tu się nie cieszyć...tyle serdeczności otrzymałam!!!

Jestem zdecydowanie w dobrej formie, bo nowe zajęcie /opieka nad Wnuczkiem/ pozbawiło mnie wielu lęków, a nawet dodało sił witalnych :lol: Nie mam za wiele czasu, ale nad wszystkim panuję, a Maluszek słodziutki, że ach, ach!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, dobrze się rozwijają, starszy świetnie mówi /2,5 roku/, a młodszy, którym się zajmujemy /1,5 roku/ właśnie zaczyna... Podobno to po babci, bo ja jestem znaną gadułą w rodzinie :)

Rzadko chorują, jakieś drobne przeziębienia, katarki zdarzają się czasem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Aneczko :********* jak dobrze Cie widziec !!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze ze masz sie dobrze :great:

Ja wymalowalam caly jeden piekny rysunek :shock: tak mnie to pochlonelo . Malowalam sobie ptaszka wsrod kwiatow . Ide zaraz do lozka z ksiazka a rano musze wstac o 6.

Dobranoc Wszystkim , snow pieknych. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, a już myślałam, że ktoś nowy ;) Trochę nam ciebie brakowało.

No, mieliście mnie poganiać z gitarą i gimnastyką :nono:

Trochę mi brzuch nawala, ale kto dzisiaj honorowo zjadł całą patelnię brukselki, a wczoraj preparat do użytku zewnętrznego robiony na zajęciach...

Tak czytam dzisiaj Spamową i dochodzę do wniosku, że wy macie normalny stosunek do wielu spraw. Ja na przykład dzisiaj miałam chęć znaleźć nazwisko i adres kompozytora muzyki do "Ojca Mateusza" i "Komisarza Alexa", żeby wystosunkować do niego pismo z wyrazami nienawiści i życzeniami wielu groźnych chorób oraz opieprzyłam kogoś na fb za nieodmienianie liczebników :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi