Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, a potem zobaczyć minę sprzedawcy, gdy ten się zorientuje, ile lat ma osoba, którą poprosił o dowód pełnoletności, bezcenne. :mrgreen:

:mrgreen: Ja mialam taka sytuacje nieraz. Szczegolnie jedna mi zapadla w pamieci: sprzedawczyni musiala az zsunac okulary z nosa i powiedziala: ,,Matko! Tez bym chciala tak wygladac,,. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a potem zobaczyć minę sprzedawcy, gdy ten się zorientuje, ile lat ma osoba, którą poprosił o dowód pełnoletności, bezcenne. :mrgreen:

:mrgreen: Ja mialam taka sytuacje nieraz. Szczegolnie jedna mi zapadla w pamieci: sprzedawczyni musiala az zsunac okulary z nosa i powiedziala: ,,Matko! Tez bym chciala tak wygladac,,. :mrgreen:

:mrgreen:

Mnie ostatnio jak bylismy w kraku...w knajpie o dowod prosili... Powiedzialam z bananem nactwarzy ze bede czesciejbdo nich wpadac :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, nie bierz moich słów w innym słowa znaczeniu.

ego, powiedziałam barmanowi, że mi miło, a on, że jemu też.

ala1983, Sigrun, mówię, to przez ten nasz specyficzny sposób patrzenia na świat, żeby nie powiedzieć stan umysłu tak promieniejemy niewinnością i. .. Cokolwiek, bredzę strasznie, bo serial oglądam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, nie bierz tego do siebie, po prostu nie lubię łapania za słówka, tak samo jak zdrabniania przymiotników i wielu innych rzeczy, na które normalni ludzie nie zwracają uwagi.

Kopnijta mnie w d..., żebym w godzinę napisała po kilka pytań do każdego, bo nie mogę siedzieć po nocy, muszę się do pracy spakować i wiedzieć co robię z którą grupą, bo dyrektora niby nie ma w poniedziałki, ale co jakby złośliwie przyjechał?

No i seryjkę ćwiczeń zrobić, może od razu sobie rozpiszę :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam sukces, że się, kurna, leczę i co mnie za to spotkało, foch i ostracyzm ze strony osoby, która się leczyć nie chce.

Chyba, że jej o to poszło, że napisałam, że się brzydzę ludźmi, którzy tylko czekają, aż się komuś związek rozwali :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak, ale dwa dni miałem bardzo depresyjny nastrój, dziś było ok, ale tu nagle jedna głupia wiadomość i od razu wszystko poleciało na łeb, na szyję... Oj tam jedna, żadna mnie nie chce, nigdy się nie udaje, ja w wieku 27 lat nie nadaję się do żadnych związków z nikim, wszystko tylko psuję. Wszystko mnie przerasta, ja nie nadaję się do tego świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, będę miała czas, też się zapiszę na szczelnicę. Jeśli gry na konsolę nauczyły mnie czegokolwiek, to że najpraktyczniejszą umiejętnością do rozwijania jest umiejętność posługiwania się bronią lekką.

fajnie że interesuje cie balistyka.a jak instruktor cie przytuli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, będę miała czas, też się zapiszę na szczelnicę. Jeśli gry na konsolę nauczyły mnie czegokolwiek, to że najpraktyczniejszą umiejętnością do rozwijania jest umiejętność posługiwania się bronią lekką.

fajnie że interesuje cie balistyka.a jak instruktor cie przytuli?

:hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi