Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Był jeden sezon w Calcedonii, gdy mieli masę czadowych rajstop - paseczki, romantyczne kwiatki... :105:

Sigrun, Aż żem się zdenerwowała, jak przeczytałam o Twojej koleżance...

mirunia, No zimno niemiłosiernie, właśnie piję gorącą herbatę z malinami. Nie sądziłam, że tak wcześnie naruszę zimowe zapasy...

Nie mam dziś zajęc i co zrobic z tak smacznie rozpoczętym wieczorem? ( nota bene zżarli cały gar, a myślałam, że będzie dla gości na jutro... jestem miszczem! :D ) Skończył mi się kolejny sezon francuskiego kryminału, monsz w pracy, dziecko robi lekcje, więc chyba pójdę pomieszac farbki... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Aż żem się zdenerwowała, jak przeczytałam o Twojej koleżance...

mnie to z lekka dobilo...

A ić... :hide:

KREWETEK!!!

Ech! Gdybym był młodszy, miał metroseksualną budowę, włosy blond i odmienny światopogląd na sprawy polityczno-religijne, to sam bym Cię na tę randkę zaprosił! :105:

I potem wyjdzie, że ja mam jakieś wymagania względem budowy ciała, a jakbyś moich byłych widział, tobyś nazwał mnie wyrozumiałą :mhm:

A od tej choroby, to mi apetyt wzrósł, poszłabym na krewetki bez zobowiązań. :mrgreen:

kosmostrada, no tania ta Calzedonia nie jest. A im droższe rajstopy, tym szybciej podrę, taka jest zależność.

Zresztą pewnie bym w domu została wyśmiana za rajstopy w paski :evil:

W kuchni się wyzywają i rzucają jabłkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No tania nie jest, ja kupowałam na przecenie. Koleżanka bywawszy w stolicy w ich outletowym sklepie cudeńka przywoziła za super ceny. Jak nie zahaczysz, to całkiem dobrze się trzymają.

Kochana niech się śmieją, aż ich brzuchy rozbolą, a Ty cudnie będziesz wyglądac w pasiastych nóżkach. Uwielbiam fajne rajstopy, kolanówki, skarpetki... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No ale zobacz, co chłopaki piszą, jakie znaczenie ma zdanie rodziców... Ładna noga w odjazdowej rajstopie , czy pończosze (olaboga niech chłopaki się nie ekscytują ;) ) - bajka...

Jakoś mnie w wyniku tej rozmowy wzięło na ubranie spódnicy i jakiegoś egzemplarza z mojej kolekcji - może w srebrne pajęczyny... 8) Jest plan ubraniowy na poniedziałek do pracy i na zajęcia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No ale zobacz, co chłopaki piszą, jakie znaczenie ma zdanie rodziców... Ładna noga w odjazdowej rajstopie , czy pończosze (olaboga niech chłopaki się nie ekscytują ) - bajka...

kosmostrada, za późno ;) .

bonsai, nie jojcz tylko wybieraj broń! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No ale zobacz, co chłopaki piszą, jakie znaczenie ma zdanie rodziców...

No to, że jak mi ktoś powie, że skarpetki w paski do trzewików, to dla klauna, to mnie rani wprost na wskroś i już nie widzę tego Burtona.

A z resztą srał pies buty, jak mam awanturę w domu.

Przeglądam teraz strony z butami i jestem na etapie "nie ma tego, co chcę" z nutą "nie wiem do końca, czego szukam".

Można w ogóle iść w skarpetkach w paski do pracy? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

System ECHELON v.69.666.29.10.15 [at]

188.165.22.215 nerwica.com

72.52.4.91 nerwica.com

38.97.225.184 nerwica.com

<<>>

<<

<<>>

<<>>

<<>>

<<>>

<<>>

<<>>

<<>>>

<<< dostępna jest aktualizacja modułu: erotoman, niepoprawny gawędziarz i nocny gwałciciel 3 in 1, czy chcesz zaaktualizować moduł? TAK NIE >>>

<<>

<<< aktualizacja modułu zakończona powodzeniem>>>

<<>>

...

...

...

...

C:/ ... <>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi