Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

platek rozy, :*** Ty Kochana migrenujesz, mnie od rana złapało ciśnienie i lęki, nie wiem skąd i po co... a dzionek piękny, słoneczny. Rano był szron na samochodach, zimno jak cholera, szłam do pracy w czapce i rękawiczkach.

Może uda mi się dzisiaj urwać (zwolnić), bo chciałabym skoczyć na cmentarz zrobić porządek, przy ciepłych promieniach słońca.

na_leśnik, taka mgła była u mnie wczoraj, ale później było słonecznie.

Sigrun, hej! a na co Ci mejkap do sprzątania, zrobisz po porządkach. :D

Aurora88, platoniczną bierzemy i dajemy całymi garściami! :D

Miłego dnia! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemacie Łobuzy ;)

Ja wróciłam z polowania z obiegówką, nadal wszystkiego nie załatwiłam, ale przynajmniej mam zdolność od lekarza zakładowego :mrgreen: oczywiście wielkie wymysły, bo z racji infekcji mam podwyższone leukocyty i OB i lekarz nie wie czy może w tej sytuacji dać mi zdolność blablabla….no ale w końcu dała :mrgreen:

resztę załatwię już pierwszego dnia pracy czyli w poniedziałek ;)

Rano rzeczywiście zimno, ale słoneczko pikne :great:

w ogóle wczoraj wyszła mi jakaś wysypka na brzuchu… myślałam, że do dzisiaj zejdzie a tu nadal jest i swędzi :shock:

i znowu mam 37,4 stopni temperatury :why: a wczoraj już było tak dobrze :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest tak słonecznie, chyba najpiękniejszy dzień w roku, szkoda, że cały przespałam. Dzisiaj miałam już nie leżeć, tylko się ubrać i chodzić, ale skoro organizm potrzebował odespać, to chyba nie byłoby warto się zmuszać do wstawania. Budziłam się ileś razy, ale nawet nie wiedziałam, co się dzieje, po prostu byłam nieprzytomna.

Oczywiście pretensje, bo nie mam gorączki. To nie wiem, mam żałować, że nie mam? Może nie przechodzę ciężko, ale organizm się musi zregenerować, dalej czekam na możliwość chorowania bez awantur i wyrzutów. :( Idę płakać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No hejka.

Ale miałam terapię, ja pierdykam.

Jeszcze mi się pewnie za to beknie w nocy, ale póki co jestem w nastroju sarkastycznym i śmieję się z własnego życia, muszę się dzisiaj napić za utracone dzieciństwo.

Na razie napiję się herbaty i pooglądam ten piękny jesienny zachód słońca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Zamelduję się na Spamowej, co by nie było... ;)

Nie wiem, czy dołączyc do ogólnych lamentów ... :bezradny: Nie chce mi się w szczegóły wchodzic - licha jestem fizycznie i niewyspana.

Ale akcja-mobilizacja i zaraz lecę na cotygodniową herbatkę z przyjaciółką. Jakoś się dotelepię.

Dobrze, że z rana było słoneczko, bo ta ciemnośc mnie rozwala.

Dziewczynki dziś długa lista dolegliwości tudzież smutnych refleksji u Was, ale głowy do góry!!! Ściskam Was hurtowo! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, teoretycznie jest możliwość nadania nowego pinu nawet przez telefon. Znaczy się infolinia zgłasza wniosek i ja smsem dostaje nowy pin, ale do tego muszę mieć numer AKD i pin do TeleBGŻ i jak AKD mam bo to jest w umowie, tak pin do TeleBGŻ się nie zgadza. Nie wiem czy ja ten kod dostępu do TeleBGŻ zmieniałam a nie pamiętam czy co, ale w tej sytuacji muszę iść do oddziału banku osobiście i tam zgłosić wniosek o nadanie nowego numeru pin :hide: zrobię to w piątek bo jutro nie mam czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór,

Widzę piękny dzień, a nastroje takie se. :papa:

Dzwoniła "ciocia" się zapytać jak się czuję, bo się wszyscy w pracy martwią i pytają, ale "wszyscy" to nie W. :bezradny:

Z braku bodźców już zaczynam smutać, bo mnie nikt nie odwiedza, normalnie wpadły ktoś, kto już ospę przeszedł pograć w Rummikub albo co.

Jedynie czarna kotka przy mnie jest :cry:

No nic, zaraz wracam do oglądania w łóżku, bo na nic więcej mnie nie stać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nafaszerowanie się ibumem czasami jest zbawienne. Co prawda siedziałam w kawiarni w bardzo dziwnej pozycji pół leżąc na fotelu, z nogą wyciągniętą na krześle, ale naprawdę mało mnie obchodzi jak wyglądałam, grunt, że mogłam pogadac. Wypiłam pyszną kawę z przyprawami...

A jutro już czwartek! Jak dobrze. Szkoda, że Święto Zmarłych jest w niedzielę, nie ma wolnego w robocie.

acherontia-styx, Przeszłam też pinowo -hasłową dziurę w mózgu - zablokowałam sobie konto w banku, a żeby sprawę załatwic trzeba było znac telekod, którego też nie pamiętałam... Fakt, że mi się udało po kilku telefonach i kliknięciach, a Ty musisz latac do oddziału... Jak mówią mędrcy - kto nie ma w głowie, ten ma w nogach. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Tulam cię w smuteczku... Ale wiesz to też trochę przez to tkwienie w chałupie, w łóżku, chorowanie, trudno wtedy patrzec na świat z ekstatycznym optymizmem.

A może to też dobry moment, żeby przyjrzec się swojemu smuteczkowi, pobyc z nim, bo nie ma sryliarda rozpraszaczy i trudno jakiś wymyślic. ( tak by powiedziała moja T. ;) )

JERZY62, Hej Jerzyku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wiem, że ostatnio czaiłaś się na odżywkę do rzęs 4long lahes jak była promocja w Rossmanie, to uprzejmie donoszę, że jest teraz na nią promocja w SuperPharm i kosztuje 40 zł ;)

a do oddziału banku nie pójdę jeśli mnie jutro nagle oświeci jaki ja mam PIN, bo karta sama się odblokuje :mrgreen: pokombinuje jutro przy bankomacie, najwyżej znowu ją zablokuje :P to wtedy już pójdę do oddziału :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi