Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, To dobrze że masz wolne, zresetujesz się. Tak powolutku przyzwyczajasz się do chodzenia do pracy, łagodnie w to wchodzisz dzięki tym warsztatom. Bez wrzucenia na głęboką wodę. Dobrze to wyszło!

cyklopka, A może po prostu cieszyc się chwilą? Bez oczekiwań?

Czekam z niecierpliwością, aż młody wylezie z łazienki, chcę się wygrzac, odprężyc ( maseczka i te sprawy) i zaszyc pod ciepłą kołderką, bo zimnica. Póki co idę jakąś ziołowkę zaparzyc, kurczę zazdroszczę Plateczkowej lipowej, bo nie mam. Idę pogrzebac w szafce z herbatami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, A może po prostu cieszyc się chwilą? Bez oczekiwań?

Ale tylko oczekiwanie generuje emocje :bezradny: Nic innego nie generuje emocji :bezradny:

Bo życie jest grą, albo piłka spadnie z jednej, albo z drugiej strony.

Chciałabym mieć takie podejście, że dzisiaj się uśmiechasz i mnie oszukujesz w Rummikuba, a za miesiąc nie będziesz o mnie pamiętał, bo życie, coś, wszystko płynie :bezradny: A w ogóle chciałam sobie pograć online, ale zmienili sposób punktacji, wyszukiwania graczy i ogólnie estetykę na gorszą, i mi teraz dodatkowo przykro :bezradny:

Zamówiłam sobie płytę z poezją śpiewaną w wykonaniu różnych aktorów, jestem największą fanką Krzysia Respondka w Polsce, jako wokalisty, a nie kabarecisty. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co tam pijesz dobi

Skończyłem Mamrota (w Jaruzelu kupiłem w tym sklepie) a teraz roztwieram MIX miodowo-lipowy.

To musi być dobre :great:

Ale mi się spać chce, a jeszcze muszę sobie przygotować uranie i aparat na jutro, zaraz się przewrócę.

Może nie czytajcie moich postów po 22:00, bo nie wiem, co piszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi