Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem wielka !!!!!!! Dzis poruszalam sie po miescie tylko tramwajami! Wprawdzie musialam wysiasc ze dwa razy w czasie jeazdy ale odwaznie sie wrzucalam do nastepnego :)

A bylam dzis na kawce w knajpce , na miescie i nie wybralam latwiejszego dojazdu samochodem :nono: tylko wlasnie komunikacja miejska . Jestem z siebie bardzo dumna chociaz zmeczona jestem takz e padam na pysk.

No i jak wysiadlam gdy na kawe dotarlam to sie cala trzeslam , rece , nogi glowa.... I chcialam sobie kupic wode bo oczywiscie z nerwow mi zaschlo w ustach i az dziewczyna ktora sprzedawala zapytala mi sie czy wszystko ok :roll::shock: a ja odparlam a tak , cukier mi spadl ale to nic :lol: kupilam wode i mialam jeszcze chwile czasu to zajrzalam do ciuszkolandu w ktorym kupowalam jak pracowalam na uczelni :P i kupilam sobie pieeekny pasek wycinany z dzetami i za cale 4 zl.

Ufff zaraz kapiel i ksazka i odpoczynek.

Zosia_89, bardzo sie ciesze ze Cie doceniaja:) :brawo: od razu czlopwiek ma motywacje do pracy prawda?:)

DarkMaster, gratuluje pracy!!!!!! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy - dzięki za tulasy! Cóż dolinki trzeba przetrwać. Już mi lepiej, jak się wyżaliłam... ;) Oj to fajnie, że już w piątek idziesz na to przeprofilowanie. Zobaczymy, co z tego wyniknie...

cyklopka - miłej zabawy z panem od wf-u :).

Cóż, jeszcze nie wiem, gdzie znajduje się składzik na materace, if you know what I mean :twisted:

A tak na serio, to mało czasu się spędza z innymi nauczycielami, żadnego kawkowania, trzeba zaganiać baranki do właściwych sal i pilnować, żeby nikt sobie czaszuni o schody nie roztrzaskał.

Zosia_89, super! :great:

Mnie nikt dzisiaj nie pochwalił, więc się sama pochwalę, że szukam plusów w dzieciach, a nie od razu, że ta klasa jest zła, to dziecko jest głupie, tamto zboczone, siamto patologiczne, a inne nauczycielki tak se kategoryzują, tego uważam, że jestem lepsza.

Od jutra chcę prowadzić w świetlicy zajęcia z origami :great:

platek rozy, cytując klasyka, jakoś to będzie, jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jak fajnie, tyle dobrych wiadomości na wieczór!

platek rozy, Kochana gratulacje! :brawo: To może ja się odważę w weekend przejechac się gdzieś dalej...No i nagroda od razu jest - paseczek! :D

acherontia-styx, No proszę jak sie pięknie udaje!

Zosia_89, Następna Pani do medalu wystąp! ;) Nagroda dyrektora - no no... :105:

A spotkanie z przyjaciółką faktycznie pomogło... :D

Davin, Wyrobiłeś się z obiadem? ;) Co upichciłeś?

DarkMaster, Od kiedy zaczynasz nową robotę, bo z tego wszystkiego nie spytałam?

Jestem znów okrutnie zmęczona... Przesilenie jesienne, czy co? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi