Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, coz nadwrazliwosc to moj wrog , przerost duszy nad rozumem ...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, ja znowu mam odpały, że wieczorem często wyrzuty sumienia, że za mało w życiu robię, więc siedzę jak debil, a rano jestem nieprzytomna. A nawet jak wcześnie pójdę spać, to rano i tak nie wiem gdzie jestem ani który mamy rok.

Ale teraz jak mam na rano do pracy, a się obudzę przed budzikiem, to sobie pomyślę o ZUSie, o terrorystach, a najlepiej o terrorystach w innych otrzymujących wyższe świadczenia niż my pensje, to już mi się w ogóle spać nie chce. Na patencie.

Jest to trochę depresyjne sądzę, ale teraz w pracy muszę poznawać dużo ludzi i jestem bardzo aktywna, więc to mi jakoś nie pozwala się zapaść w siebie. Dzisiaj taka pogoda, że znowu sobie zaczęłam myśleć, że wszystko jest możliwe, a teraz mam przynajmniej dwa wyraźne cele do zrealizowania, co mi pomogą w przyszłości w zatrudnieniu.

Davin, mnie tylko cudze dzieci przytulają. I tak fajnie. Dzięki temu może ich nie pozabijam w tym roku.

platek rozy, zdecydowanie zgadzam się z bonsai, gotowanie sobie zdrowych rzeczy to opiekowanie się sobą i dobre zajęcie, żeby się trochę oderwać, tak że trzymaj się tego, bo to dla ciebie dobre.

Forumowy konkurs wokalny jak-oni-spiewaja-2015-t56614.html Cała spamowa idzie głosować, proszę tylko raz i nie mówię, które nagranie moje :mhm:

Znowu mi zmienili grafik, zaraz dzwonię do nowej klientki i do terapeutki, mam nadzieję, że się dogram.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tez jak czytam o tych uchodzcach i swiadczeniach dla nich i jeszcze ze chleb wyrzucaja i wode bo to wedlug nich nic to mam ochote sie pochlastac , a ja bede miala staz za 300 zl miesiecznie plus niecale 500 zl swiadczenia z Mops i zyj tu ....

Zaglosowalam w konkursie :mhm: ale juz ze dwie godziny temu .

Nie umiem sie rozpieszczac , poki co to tylko rozpaczam.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, bo to nie są uchodźcy, tylko część to uchodźcy, a jest jeszcze cała masa cwaniaków, kryminalistów i innych, co tylko jadą sobie za granicę kasy udoić, do Polski się nie wybierają, bo u nas tylko państwo kradnie :bezradny:

Ha! Mam nowy termin terapii, w końcu się grafiki dograły.

W sumie teraz mam już ubezpieczenie, to się dowiem, czy da się mnie już puścić przez NFZ.

Dobra, jeszcze jeden telefon i jadę do klientki.

Płatuś, ja wiem, że teraz nie znajdujesz w tym przyjemności, ale jak tylko będziesz miała jakiś przebłysk pogody, to się z nami zgodzisz :***

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zmarzłam w pracy, chociaż miałam na koszulę aksamitną marynarkę.

Teraz chwila dla mnie, bo latam z pęcherzem od rana, po pracy biblioteka, Biedra, robienie obiadu.

Udało mi się wypożyczyc "Biegnącą z wilkami", miła niespodzianka. :yeah:

Platuś oto rajstopki, w naturze ciemniejsze i ładniejsze na całej nodze.

Sprawę dzielnie załatwiłaś w UP dziewczyno nasza wspaniała! Jedz dobre jedzonko, bo to pomaga. Tulam Cię nieustająco!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :*******tak wiem niestety .jak ogladam filmiki co oni wyprawiaja to strach sie bac.

kosmostrada, o bardzo fajne rajstopy :105: lubie takie z wzorkami .

Co z biblioteki jeszcze dopozyczylas?"Biegnaca ... " czytalam kiedys :)

Zosia_89, Zosienko dziekuje :******* nic sie nie da zrobic bo to sprawa na ktora nie mam sama wplywu...Ale dziekuje .

Nie mam na nic sil ani checi , zapalilabym moze papieroska chociaz nie pale juz tyle lat.

Nie chce mi sie dbac o siebie bo juz nie widze w tym sensu. jakies to wszystko puste , cale to moje zycie. Nie ma w nim za grosz sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Też bym sobie kupiła, ale u mnie takich cudeniek nie uwidzisz... :( Zastanawiam się gdzie u mnie w pobliżu jest jakaś zapyziała Biedra, gdzie mogły się uchowac.

Dam znac, jak przeczytam. Wiele osób polecało. Zobaczymy.

mirunia, A jak Ty się dziś czujesz Słońce? Pospałaś w nocy?

platek rozy, Wzięłam A. Pearson "Myślę, że Cię kocham", nie mam pojęcia co to jest - jakaś nowośc, podobno bardzo śmieszne. Tak na poprawienie humoru, mam nadzieję, że nie gniot, czy romansidło. I nic więcej, bo mam jeszcze parę książek zaczętych.

DarkMaster, Znaczy nie cieszyc się, że Cię widzę? ;)

Chyba zrobię rundę po Biedrach za tymi cotton- ballsami...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :******** bardzo mi przykro ale tak sie czuje , totalnie sie rozpadlam , nie chce mi sie nic , czuje sie sama dla siebie niewazna.

Dziekuje Wam za slowa pocieszenia i dobre mysli :**********

Dobrze wiedziec ze Wy we mnie wierzycie i trzymacie kciuki . Za cale moje zycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, o u mnie juz tych kul nie bylo:******** bylam w Biedrze wczoraj po UP .jakie kolory kupilas?

Nie umiem sie zajac bo dwa dni rycalam , dzis poki co nie , jem kisiel bo jem co byle , nawet mi sie gotowac c nie chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, :papa::papa::papa: jak sie masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, mnie byc cos ze zlotem i czerwienia pasowalo , a takie niebieskawe widzialam wczoraj na fb wrzucala znajoma , no cudnie wygladaly , ona ma tapete w drewniany desen i slicznie sie to z nia komponowalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, moze kiedys sobie takie sama zrobie? :105: jak uwierze w sens zycia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, u mnie to nijak zeby nie powiedziec ..u..wo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, jedna sprawa mnie dobila ale zyciowo znaczy pod wzgledem pracy zaczyna sie ukladac pomalu , bo zaczynam staz.

I mialam ostatnio sporo stresow , miedzy innymi paskuda zlosliwego na skorze i musze go wyciac --- mam 9 listopada termin do szpitala ... a

kosmostrada lubie takie ksiazki z humorem , jesli ten humor jest inteligentny i ksiazka o czyms opowiada konkretnym . Moze bedzie fajna :)

acherontia-styx, nie wiem czy umialabym takie cuda zrobic ale moze i tak. Teraz te kule popularne . Choicaz z lampek ozdobnych domowych to one podobaja mi sie najbardziej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Wsio się ułoży, nie ma innej opcji :)

Ja szukam obecnie pracy, chciałbym spróbować się w jakiejś, ale boje się że lęki mi nie pozwolą.

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, tez sie boje ze lęki mi nie dadza pracowac ale zdrugiej strony mysle ze tak ze dwa tygodnie beda jazdy straszne a pozniej sie oswoje i bedzie duzo spokojniej. Mysle ze bedziesz mial podobnie. Ja staralam sie cieszyc ze tam ide i siac w sobie ziarenko radosci z tego powodu , mimo przerazenia.

mirunia, nie mam nawet zakupow zrobionych , jakies resztki w lodowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Przeleciałam okoliczne Biedry i nie ma... :why: A przecież nie będę jechac na obrzeża miasta w amoku. Kochana jakbyś przypadkowo dorwała, to będę wdzięczna. :uklon:

Ja dziś już paradowałam w moich sztybletach. W balerinach to bym zamarzła...

mirunia, U mnie też nie chce się wychodzic. Wyciągnęłam mojego waciaka ( tzn. puchową kamizelkę) i jutro ostentacyjnie będę siedziec w niej, to jak będę wyglądac :shock: - trudno... W pracy piłam malinową, na rozgrzewkę.

Jeden plus - można nosic szale i apaszki. ;)

Sigrun, No piękny moździerz! Ja mam antyczny mosiężny po mojej teściowej.

DarkMaster, Ja do nowej pracy poszłam w nawrocie choroby i daję radę. Czasami jest ciężko, ale jest pretekst, żeby rano zwlec się z łóżka i postawic do pionu. Przez chorobę jeden dzień tylko nie poszłam do roboty.

Zobacz też Plateczkową - podejmuje wyzwanie.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi