Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich w ten słoneczny dzień ;)

Wczoraj/dziś nie umiałem zasnąć, pomimo zmęczenia po pracy ;/ Jak będzie się to powtarzać, muszę zasygnalizować mojemu lekarzowi, zawsze się pytał o problemy ze spaniem.

Za to długo spałem, niewiele zrobiłem.

Dziś jadę do mechanika, zawieźć agregat prądotwórczy, jak uda się go tanio naprawić/przeczyścić czy coś, to będę mógł obserwować motyle nocne i inne owady w terenie :yeah:

głodny jestem, czas coś zjeść :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich w ten słoneczny dzień ;)

Wczoraj/dziś nie umiałem zasnąć, pomimo zmęczenia po pracy ;/ Jak będzie się to powtarzać, muszę zasygnalizować mojemu lekarzowi, zawsze się pytał o problemy ze spaniem.

Za to długo spałem, niewiele zrobiłem.

Dziś jadę do mechanika, zawieźć agregat prądotwórczy, jak uda się go tanio naprawić/przeczyścić czy coś, to będę mógł obserwować motyle nocne i inne owady w terenie :yeah:

głodny jestem, czas coś zjeść :P

Kręci Cie takie cos ? ;)

Ja przez jakis czas interesowalem sie astronomia,dlugie zimowe wieczory w ogladaniu naszych pieknych gwiazd i planet przez teleskop ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia ano porobilam dzis juz wszystko co mialam porobic , ide na ta kawke , chociaz nie wiem czy tam wysiedze .

high, DarkMaster, emilk, takie tam hey Chlopaki :P:papa::papa:

Dzis z ledwoscia na fotelu u dentystki wysiedzialam , wiercilam sie krecilam , niepokoj mna szarpal ale juz to zalatwione , za tydzien plombujemy .

Mam nadzieje . :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia ano porobilam dzis juz wszystko co mialam porobic , ide na ta kawke , chociaz nie wiem czy tam wysiedze .

high, DarkMaster, emilk, takie tam hey Chlopaki :P:papa::papa:

Dzis z ledwoscia na fotelu u dentystki wysiedzialam , wiercilam sie krecilam , niepokoj mna szarpal ale juz to zalatwione , za tydzien plombujemy .

Mam nadzieje . :uklon:

Hey girl :D kiedys u dentysty tez mialem loty,balem sie ze jak da mi zneczulenie to odplyne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No cześć :)

Pojechałem tak jak mówiłem do innego miasta zapytać o psychoterapię, bo oczekiwanie min. rok czasu? Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać... Wchodzę, pytam...

NFZ - min. 2 lata

Prywatnie - Ten piątek.

Przecież to jest kurwa jakiś cyrk na kółkach... Mam dość tego wszystkiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No cześć :)

Pojechałem tak jak mówiłem do innego miasta zapytać o psychoterapię, bo oczekiwanie min. rok czasu? Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać... Wchodzę, pytam...

NFZ - min. 2 lata

Prywatnie - Ten piątek.

Przecież to jest /cenzura/ jakiś cyrk na kółkach... Mam dość tego wszystkiego.

O fuck to gdzie Ty mieszkasz ze takie kolejki sa ? Ja bym ich wysmial i wyszedl,masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hey hey ;)

emilk, entomologia mnie kręci, choć miałem trochę przerwy. ;) Mechanik powiedział, że prawdopodobnie z gaźnikiem coś jest, tyko, że wyrobi się dopiero na następny tydzień ;/ A u mnie z kolei długie, letnie noce ;) Można siedzieć i całą noc przy 400W lampie :D

DarkMaster, :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hey hey ;)

emilk, entomologia mnie kręci, choć miałem trochę przerwy. ;) Mechanik powiedział, że prawdopodobnie z gaźnikiem coś jest, tyko, że wyrobi się dopiero na następny tydzień ;/ A u mnie z kolei długie, letnie noce ;) Można siedzieć i całą noc przy 400W lampie :D

DarkMaster, :shock:

Hmmm bardzo ciekawe,a jakas lampa na 12v nie dala by rady ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja świecę lampą rtęciową, stara, raczej już rzadko używana, ale daje najlepsze efekty ;) Niektórzy świecą rtęciowo- żarową. Czasem dodaje się świetlówkę UV, bo o te światło właśnie chodzi z tego co kojarzę ;)

Zwykłe żarówki dają mierne efekty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja świecę lampą rtęciową, stara, raczej już rzadko używana, ale daje najlepsze efekty ;) Niektórzy świecą rtęciowo- żarową. Czasem dodaje się świetlówkę UV, bo o te światło właśnie chodzi z tego co kojarzę ;)

Zwykłe żarówki dają mierne efekty.

Pelna profeska widze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biorę, biorę... Od 2 czy 3 lat siedze na alvencie.

Masakra i nic nie pomaga ? Jesli masz silne leki to paroksetyna,mi bardzo pomogla na leki ;) Ale pozniej nastala senosc i musialem zmienic na wenlafaksyne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie!

Nooo widzę, że wszyscy się do pionu postawili! Ja też wzięłam dupsko w troki i wyjechaliśmy za miasto. Krótko byliśmy bo strasznie zimno, wiało, kropiło, ale i tak mam fioletowe paluchy - uzbierałam słoiczek jagód. :yeah:

Przeżyłam chwilę grozy, bo monsz w zapale zbierania jagód zapomniał o psie i upuścił smycz i nagle psa nie ma. Okazało się, że jacyś ludzie wysiedli z samochodu z suczką i mój futrzak postanowił się przedstawić ( wtedy głupieje i żadne przywoływanie nie działa), wypatrzyłam go, jak kłusuje przez łąkę. To ja biegiem za nim - nogi mokre bo trawa po deszczu, dawno przebieżki nie robiłam i jak mi puls podniosło, to i czarno przed oczami mi się zrobiło. No masakra. Ale jakoś doszłam do siebie. Głową do teraz nie mogę ruszać, tak mnie spięła wizja mojego psa w postaci placka na jezdni. To mi udowadnia jaka jestem jeszcze licha, bo tak niewiele trzeba by zaburzyć spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O cześć, widzę, że kolejne osoby się zadomowiły tu.

Byłam z koleżanką i jej znajomym na spacerze i na herbacie. Potem ona stwierdziła, że ja jestem zmęczona i nie ma sprawy, gdybym chciała już iść :lol: Zrozumiałam aluzję, bo znajomy niebrzydki, kupiłam jeszcze paczkę herbaty na wynos i potoczyłam do domu.

Teraz już się trochę wyciszyłam, ale mnie dzisiaj ciskało. Szczęście, że nie pobiłam jakichś dzieci i starców na ulicy, bo mnie wpieniali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi