Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłam się do pionu i pojechaliśmy na ryneczek. Wróciłam obładowana jak muł... Gotuję właśnie bób, wydrylowałam wiśnie i zasypałam ( będzie konfitura :yeah: ), zastanawiam się co zrobić z tymi pięknymi owocami, co w szale nakupowałam. Część pożremy, część pomrożę. Mam jagody, nie wiem, czy nie przymierzyć się do pierogów. Uwielbiam takie zakupy... :105:

Bobu poskubiemy, odsapniemy i na wystawę, może potem na kawkę. Dzień ma sympatycznie minąć pomimo objawów, nie ma innej drogi wyjścia z tej francy.

monk.2000,Hej! Miło Cię słyszeć! A w planach popijania herbatki nie ma? ;)

takie tam, Heloł! Co dziś pichcisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam z tym zarciem i jeszcze na zakupach bylam , upal nieziemski , doslownie plywam.

Paczka jak paczka , makaron , dzemy, mleko ( z tego skorzystam bo lubie do owsianek)przecier pomidorowy i platki kukurydziane. do tego mozna bylo wziac troche warzyw i owocow , wystawili to w skrzynkach a ludzie jak sie rzucili :shock::shock: jakby rok nie jedli , i tu dodam ze ludzie nie wygladajacy jakos jak zule tylko normalnie , chcialam wziac kilka jablek i nektarynek bo byly to gdzie tam , nie zostalo nic . Bez sensu to bo kazdy powinien dostac kilka sztuk a nie ze jeden cala siate a drugi za przeproszeniem gowno.

W dodatku jak sie tak ludzie pchali to ja lękow dostalam i do kitu z taka robota. Nienawidze tam jezdzic!!!!!!!!! ja chce juz normalna prace , umowe a nie zebym sie czula jak zebrak. :why::why::why::why:

kosmostrada, Slonce ciekawa jestem Twoich wrazen po wystawie.Lakiery ostatnio byly z wibo na promocji w rossku bodajze po 5 zlociszy a one maja piekna game kolorkow i sie dosc trzymaja.

takie tam, u mnie kurak pieczony z piekarnika i fasolka szparagowa :) na jutro mam wplanach miesko mielone duszone z pieczarkami , cukinia i pomidorami plus makaron razowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, Hej! To urlopujemy!!! Och jak fajnie nie chodzić do pracy , co? Zwłaszcza w taką pogodę...

platek rozy, Masz rację, powinni po prostu każdemy wręczyć po parę sztuk i już, a nie jakieś takie klimaty rodem z obozu dla uchodźców...Co za masakra. :hide:

Tak mi zawsze smutno jak czytam Twoje perypetie i porównam sobie z tymi leniami, którym pracować się nie chce. Ech...

U Was na południu dokuczliwe są te temperatury. U mnie całkiem ok, bo temperatura letnia, ale wiaterek wieje, więc przyjemnie. W japonkach pomykam ( uwielbiam jak mi się stopa wietrzy ;) ) ale mam dżinsy i t-shirt i jest ok. Tak mogłoby zostać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, platek rozy, w sumie nic takiego - upalnie będzie, więc lekki obiad - makaron z pesto z rukoli i ser do tego. Czasami musze od mięsa odpocząć ;)

P.S. Nie wygrałem w totka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, O lubię takie letnie żarełko!!! Ja też często mam dosyć mięsa, w zasadzie mogłabym je jeść sporadycznie, ale żyje w jaskini mięsożerców, tosz nie będę sobie osobno gotować, aż tak zakręcona na gotowanie nie jestem...

No cóż, Bieszczady lekko przesunięte w czasie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kulista cukini z ryżem i pieczarkami w środku :105:

Byłam w biurze, bo już mnie gonili. Potem rundka po mieście i sprawdziłam czy lokale, do których chcemy jutro pójść są czynne i czy trzeba rezerwować. Jeszcze próbowałam sobie wmówić, że jak będę szybko szła, to mnie upał nie przypiecze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani!!! :papa:

Coraz bliżej urlopu u mnie, siedzę już jak na szpilkach w tej robocie. Jeszcze przyszły tydzień i laaaaba!!!

Zaraz lecę do domku pichcić leczo, bo wczoraj zakupiłam produkty i już mi język wisi do pasa... albom głodna!

W planie mam jeszcze zmianę pościeli i pranie, bo słoneczko wielkie jak balia, to mi szybko wyschnie.

Wczoraj zasiadłam na fotelu, tym razem u fryzjera i zrobiłam się na bóstwo... strzyżenie, modelowanie i oczywiście po obiedzie chwila odsapki, a później wyjście na piwko z koleżanką. Oczywiście ja soczek pomarańczowy schłodzony, a koleżanka piwko. Posiedziałyśmy na pogaduchach w ogródku kawiarnianym, nawet było przyjemnie pod wieczór.

kosmostrada, wielu wrażeń estetyczno-artystycznych życzę na wystawie... zawsze to kultura i rzut okiem na coś innego.

U mnie też dzisiaj upał, ale wiaterek sprzyja człowiekowi i nie odczuwa się tak bardzo. Jutro ma być gorzej. Japonki, super butki na upał, też pomykam w nich po pracy.

platek rozy, nic dodać nic ująć, to co napisała Kosmo na temat tych ludzi rzucających się na owoce.... taki mamy naród chełpliwy. :shock: "Dzielimy równo, jedni wszystko, drudzy g...o!"

Dobrze, że jakoś przytachałaś tą paczkę w ten upał. A Twoje odczucia rozumiem bardzo. Ale nie miej skrupułów, bo żyć trzeba. Jeszcze przyjdzie moment, że będziesz pracować i odżyjesz.

Zebrec, takie tam, monk.2000, DarkMaster, witajcie Chłopaki!!! Miłego urlopu Zebrec!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ***** hej hej! No to wszystkie trzy byłyśmy wczoraj na mieście. :smile: Włoski też zrobiłaś, jak fajnie taką "pienkną" i świeżą być, nie?

No czekamy na mensza, sprawy załatwia, przestępujemy z nogi na nogę, bo już kcemy wyjść! Niby wystawa nie ucieknie, ale ja jak już mam plana i chęć, to natychmiast to muszę realizować. Taka jazda nerwicowa, na zasadzie "bo nie wiadomo, jak się za chwilę poczuję", muszę się tego wyzbyć. :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heloł :papa:

Ależ ukrop... Pranie schnie w try miga :lol:

Kosmostrada fajne i niedrogie są lakiery essence, czy jakoś tak. Ostatnio kupiłam z taką bazą pod i na lakier - wyglądają jak hybrydy i naprawdę są trwałe. Polecam ;-)

Auto sprzedałam :mrgreen:

Jutro będę miała nowe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ****** hej hej!!!! No to se na rowerze nie pojeździsz, dupka w auto i wio... :mrgreen:

Ja lubię Opi, ale po drogości jest. Jedyny zresztą, który przetrwał to właśnie Opi. I jak ten brąz na dłoni jest super, to na nogach tak se. Więc muszę podejść i coś kupić. Zobaczę też w necie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada :-***

No OPI, tak ;) Jest jeszcze taki, którego nazwa przypomina nazwę impregnatu do drewna lub jakiegoś środka chemicznego, ale jej nie pamiętam :bezradny: Podobno też świetny.

Skoro tydzień dałam radę bez auta, to obiecałam sobie, że będę używać zamiennie z rowerem ;) Wyjdzie i taniej, i zdrowiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai no powiem Ci, że Gość dziwnie na mnie patrzył jak czule głaskałam moją skodzinkę i mówiłam, że będzie jej dobrze i takie tam... Miałam do niej sentyment bo kupiliśmy ją przed narodzinami syna, taki pierwszy samochód rodzinny ;-)

Miałam Octavię, teraz będę mieć passata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi