Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie moge już zasnąć. Cała noc sie budziałam.

Męcząca noc strasznie.

Zauważyłam że wszyscy mnie tu ignorują :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim! Jestem w drodze do pracy. Wstałam z lekkim lękiem,chyba za dużo się wczoraj naczytałam na forum opinii o szatanie. Teraz sobie podświadomie wkrecam,że to co mówił mój szwagier to może być prawda...nie mogę wyrzucić z głowy tej myśli,boję się jej

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!!!

Myślałam , że będę pierwsza, a tu nie ma to tamto... ;)

Byłam w bibliotece, jak zwykle lichy wybór, ale chociaż jedną książkę dostałam.

Walczę od rana jak zwykle ze skręconymi jelitami i poranną telepawką, chlip chlipem na końcu nosa, mam nadzieję, że się to jakoś uspokoi. Myślałam, że pośpię, nawet specjalnie poszłam spac późno i leka łyknęłam późno, ale niestety młody mnie obudził.

Oj będzie dziś ciepło, dobrze, że pospacerowałam jeszcze w przyjemnej temperaturze.

Lusesita Dolores, nie jesteś tu ignorowana. :nono: Może uda Ci się przespac w ciągu dnia.

PannaNatalia, może w miarę dnia lęk Ci się po kościach rozejdzie, pogadaj ze sobą używając racjonalnych argumentów, mi to pomaga.

cyklopka, wypożyczyłam pierwszą pozycję z Twojej top listy. :yeah:

Idę wkręcic się w domową robotę, tylko jeszcze Inkę wypiję i podumam, jak tu rozplanowac plan prac.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, tamten przestał mi pasować, jak sie czujesz Jerzy?

kosmostrada, troche sie jeszcze przespałam i zaspałam z telefonem do przychodni , myślisz że lekarz rodzinny mógłby przepisać mi leki na tarczyce?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, ja sie czuje depresyjnie,

chodzi mi o to zeby lekarz rodzinny cały czas mi przepisywał taki lek, do specjalisty czeka sie pół roku

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, kochana, ja mam chorobę Hashimoto. Nie bardzo wiem czy jest to nadczynność czy niedoczynność, ale raczej czytała o niedoczynności w tym przypadku.

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się dowiem w poniedziałek czy mam problemy z traczycą czy może jednak moje objawy to wynik zaburzeń lękowych..

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, no to rzeczywiście dziwna sprawa :shock: ja miałam w sumie klasyczne objawy niedoczynności, bo i suchą skórę i ciagłe zmęczenie. Na szczeście odkąd biore E. jest lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Żeby Ci przepisywał cały czas specjalistyczne leki, musi miec taki papierek od lekarza prowadzącego z diagnożą i lekami, które masz brac. Przynajmniej tak jest u mnie.

Megi_, Hej hej! Czytałam, że domeczek masz na swojej działce. zazdroszczę bardzo, bo zawsze chciałam miec takie miejsce do ucieczek od zgiełku miasta. Mam kawałek łąki, ale nic tam nie stoi, nawet drzew nie ma. Można pojechac i byc jak skwarka na słońcu, nawet wysikac się nie ma gdzie... :?

Ale że cię zatoki łupią o tej porze roku, może to alergiczne?

JERZY1962, może pogodowo Cię łupie ? U mnie pogoda jest wyjątkowo stabilna ostatnio i jest dużo lepiej z głową.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, Przy takich objawach to zawsze robią tarczycę. U mnie wyszło wszystko w normie, za wszystko odpowiedzialna jest głowa. Teraz po odstawieniu jednego leku powinien mi wrócic cykl i wtedy zrobię badania na hormony, bo w tym temacie chaos może pogłębiac pewne jazdy.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ano mam :)właśnie zależało nam na takim ogródku gdzies coś bedzie, żeby mozna było praktycznie wejśc i odpocząc i tak jest. Własnie przeszła burza i ulewa, idealnie, bo nie musze dzis biec podlewac juz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, a to chetnie cos poczytam poleconego :) Jak masz jakies ulubione ksiazki to daj liste ;)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:********* ja rano bylam u ogolnej po skierowanie do poradni rehabilitacyujnej bo zaczynam 1 lipca zabiegi a juz mi sie skonczyla waznosc skierowania i musze doniesc . Przy okazji zaslabl w osrodku jakis pan i go karetka zabra;la wiec jak ktos zaslabl przy mnie to mnie momentalnie tez slabo bylo ale z lękow i mialam im krzyczec zeby moze poczekali bo ja byc moze tez fikne :D :D :roll:

Teraz u Madzi siedze i usiluje przemowic do swojej glowy zeby sie nie nakrecac cudzymi chorobskami.

Lusesita Dolores, a masz juz dobrana dawke hormonu przez endokrynologa? Bo jesli masz to kartke wystarczy przyniesc ze bierzesz taki a taki lek w takiej dawce , ja tak mam z lekiem na blednik.

kosmostrada, Jak brzus?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi