Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, hej Słońce!!!***** A zrobiłam siostrze 4 bransolki, bo chciała. Takie na gumce różniaste, bo te z zapięciem wszystkie zrywa ( ja nie wiem, na filmach nie widziała, jak dżentelmen zapina wybrance bransoletkę na ręku? Nie, trzeba na siłę szarpac, żeby sobie samej zapiąc :time: ) Z kamyków i ze szkła.

Nie chciałaś byc na rudo? :lol: To i tak dobrze, że sobie poradziłaś, bo ja z nieumytymi musiałabym w kapelutku w robocie siedziec... :D

No mam motorek z rana, bo inaczej się nie da przetrwac. Teraz odsapuję chwilę, herbatkę na brzuch piję i idę sprzątac łazienkę.

A Ty dziś wracasz i napawasz się weekendem, czy jeszcze zakupki i takie tam?

cyklopka, Witaj Kochana! To "zbierajcie siły|, zabrzmiało tak, jakbyś zaraz chciała coś powiedziec, co nas zwali z nóg. Aż bałam się czytac dalej... :D

A siły zbieram, no bo co...

Widocznie Twój organizm chce trochę laby. Ostatnie spięcie i zaraz wakacje. Zrób koniecznie tą krew, czy jaka anemia Cię nie dopada.

Czy już dziś mówiłam, to co powtarzam od miesiąca? O co chodzi z tą pogodą? Bo jak zwykle nie ma dnia stabilnego - rano ciepło, słoneczko, teraz czarne chmurzyska i chłód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zbierajcie siły w sensie nie przepracujcie się, wykorzystujcie dobrze chwile wytchnienia.

Na krew pójdę chyba w środę. Na pewno nie mam anemii, nigdy nie miałam, dużo jem.

A na wakacje i nowy rok szkolny dużo planów, same fajnie rzeczy, więc nie warto się zatrzymywać na za długo :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :papa: zaraz po pracy pędzę do kauflandu na zakupy, ale zapowiadam sobie, że tylko trochę, żeby nie dźwigać. Chciałabym mieć już jutro dzień dla siebie i nie latać w tłoku po sklepach... no, może warzywka na ryneczku. :D

Jakoś udało mi się włosy ułożyć i siedzieć bez kapelutka, :lol: trochę pianki na włoski i zmiętosiłam je w loczki i ujdzie... tera taka moda! :lol:

U mnie pogoda też dziwna, odwrotnie niż u Ciebie.. rano pochmurno i chłodno po deszczu, a teraz słoneczko i wiatr :bezradny: (nie za ciepło)

To się Jubilatka ucieszy z bransolek, oby gumek nie pourywała z radości! Podszkol Ją jak się powinno zakładać i kto powinien to z gracją robić... ;):lol:

głęboko patrząc w oczy wybranki. ;)

Smacznego torta i miłego, rodzinnego spotkania! :D

cyklopka, wakacje już za pasem, dasz radę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj zwariuję, bo sąsiadka uczy się muzyki. Kiedyś chyba jej powiem, że jeśli jako dorosła jest na takim poziomie ze śpiewem i skrzypcami, to profesjonalistką nigdy nie będzie, więc może spokojnie zmienić hobby. Albo jej zwyczajnie zrobię kołnierz ze skrzypiec jak w kreskówkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Jak podczas spotkania rodzinnego nie padnę, to będzie już dobrze. Bo już mam ochotę położyc się kołami do góry...

Ja jutro podjadę na zakupy po fryzjerze. Albo pójdziemy, bo podobnież coś z samochodem nie halo... :bezradny:

Nie przeciąż się Kochana, żebyś w weekend była w formie.

cyklopka, Oj jak dobrze to rozumiem. Czasami jak czekałam na młodego w Muzycznej i cwiczyły dzieciaki na skrzypcach, to aż szczękościsk miałam, jakby ktoś styropianem po szybie robił. Dźwięk skrzypiec potrafi byc z jednej strony najpiękniejszy, a z drugiej w niewprawnych rękach najstraszniejszy. Bardzo współczuję, zaproponuj sąsiadce cwiczenie w plenerze... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrzana gorącym prysznicem, leżę sobie w szlafroku, nareszcie się luzuję. Mam parę fajnych książek, aż nie wiem za co się złapac.

Jutro fryzjer, zakupy i to na tyle planów. Niestety samochód u mechanika, a miałam pewien sprytny plan spacerowo - kulturalny na weekend. :bezradny: Mam nadzieję, że jutro moje dolegliwości brzuchowe się uspokoją, to jakoś sobie ten dzień zorganizuję.

Siostra z bransolek się ucieszyła, taka przyjemnośc na dzisiaj.

jasaw, jak się czujesz Kochana, gotowa na czas z wnuczkiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Hej! Aj tam zaraz zepsułaś... :D Piardł jakiś wężyk w chłodnicy, trzeba na niego czekac, bo jest jakiś fikuśny i musi byc oryginalny... :bezradny: Człowiek bez auta, w pierwszej chwili jakiś taki bezradny. Chłop zakupy będzie musiał ze mną jutro tachac z Biedry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, E tam furę... Stare Subaru, ale 250 koni pod maską :mrgreen: A przyspieszenie takie, że jak pierwszy raz ruszałam spod świateł, to odrzut był taki, że myślałam, że na tylnim siedzeniu się zatrzymam. Boszsz, co ja się umęczyłam pierwszy tydzień, sprzęgło paliłam... :hide:

Mechanik powiedział, że ni hu hu, nie wymyśli żadnego zamiennika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi