Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, cześć :papa: ziemniaczki dobre, z Cypru, z resztką ich czerwonej ziemi :D Jem już od 2 tyg. cypryjskie lub greckie, w przyzwoitej cenie po 2,80.

Lecę już odcedzać i wcinać :D

Młode kartofelki tylko CAŁE i z koperkiem :yeah:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, bo Ty po prostu nie wiesz, że ja bardzo lubię grzeszyć, bardzo... :>

na_leśnik, też nie lubię szpinaku. 8) Choć dużo zależy od tego, jak się go przygotuje do spożycia, tak mówią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, ja tez zawsze mowilam ze fuj... ale jak pierwszy raz skosztowalam pierogi ktore zrobila moja mama... od tego czasu moge wcinac go cały czas :) Szpinak sam w sobie nie jest dobry.... trzeba go przyprawic no i wlasnie z czyms pasujacym podac :)

bonsai, a... no chyba, ze tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spamowa wybitnie kulinarna!!!

Blue sky się u mnie na wieczór zrobił, a jeszcze jak wracałam z pracy i poszłam do biedry, to obstawiałam chluśnie nie chluśnie...

Kupiłam soczewicę na zupę jasaw, coprawda zieloną, więc kolor może nie będzie zbyt powalający... :bezradny:

Przejrzałam składniki i w przyszłym tygodniu chyba będzie wege tydzień, bo mam sporo zapasów na takie żarcie. Najwyżej chłopaki będą fochy strzelac - chcemy mięcha!!! :mrgreen:

Jutro do dentysty... :zonk:

Marcin2013, Jak Twój ząb?

Co porabiacie, bo ja już chyba złapię luza, poherbatkuję, poczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hejo :)

u nas tez sloneczko wyszlo :) spacerek z psiurami zaliczony... i odkryłam, ze stawiaja u nas wesołe miasteczko :yeah:

Ja dokanczam nalesniory i musze wymalowac pazury ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Hejka! Trąbili o przymrozkach w radiu, od razu pomyślałam o Twojej "uprawie", a kysz przymrozki od balkonu Aranjani! :D

Wybierasz się na wesołe miasteczko? Ja zawsze lubiłam samochodziki ( jeszcze z moim synem chodziłam, jak był malizna), strzelanie do puszek i takie tam, bo na karuzele to mogłam tylko patrzec, bo rzygam... Jeszcze wyrabiałam diabelski młyn, ale to też z ledwością. :( Ale lubię atmosferę wesołych miasteczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej :)

Kochana jestes :) ej... no nie strasz przymrozkami 8) sprawdzałam pogode specjalnie i nic tego nie zapowiada ;) chyba ze cos przeoczylam ;)

Musze sie wybrac !!! Uwielbiam ten klimat... i te wielgachne karuzele :hide::105: Mam zajebisty lek wysokosci ale karuzeli nie popuszczę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór, ja na chwilkę...

Aranjani, kosmostrada, ja nawet pomysleć nie mogę o karuzeli, bo czuję lęk okropny. Mam przykre doświadczenie z dzieciństwa, a może to wina mojej wady wzroku - nie wiem?

Jednak ja zdecydowanie jestem istotą naziemną - ani w wodzie, ani w powietrzu, ani pod ziemią przebywać nie mogę. To jest wyraźnie jakieś upośledzenie układu nerwowego chyba...

Lot samolotem śni mi się w koszmarach, w wodzie mogę być zanurzona do kolan, a metrem jechałam 2 razy z potwornym lękiem, prawie płaczem. Do czego ja się nadaję...

Coż zrobić - żyję na miarę swoich możliwości psychicznych i finansowych :D , pogodzona, pokorna, poruszając się w rejonach dla mnie dostępnych. Czy jestem, mimo to, szczęśliwa, tak. I wcale nie dlatego, że mam małe oczekiwania, wymagania. Po prostu jestem realistką...

Zupka smakowała, Wnuczek zjadł normalna porcję - uff, obawiałam sie Jego reakcji :D

Spokojnej nocki zyczę wszystkim, Tobie JERZY1962, również :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, będzie ktoś dzisiaj jeszcze pisał?

Ja z chęcią, ale żeby byli jacyś użytkownicy.

Dzisiaj był dzień dość aktywny, zamawiałem z tatą kartę pamięci. Uczyłem się na zajęcia oraz... właściwie to jak zwykle, gdzieś ten czas się rozpłynął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Tradycyjnie relacja pogodowa i tradycyjnie to samo - nie wiadomo, o co chodzi z tą pogodą na chwilę słońce z rana, teraz chmurzyska i zbiera się na deszcz... Zimno jak diabli. Cholery można dostac - jak tu człowieka ma nie bolec głowa? :time:

Czuję się słabo, chce mi się spac, mogłam dziś z rana poleżec, pokimac, ale nie... Marnie z powodu lęków, marnie z powodu niedospania, marnie z powodu pogody...Jakoś trzeba będzie przetrwac. :bezradny:

Zaraz zbieram się do dentysty, już kombinuję, czy by nie odwołac, ale zęba trzeba zrobic, do domu z wiertłem raczej dentystka do mnie nie przyjedzie. ;)

jasaw, Kochana tak zazdroszczę Ci podejścia i tego spokojnego pogodzenia się z pewnymi faktami. :uklon:

Miłego dnia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się czułem. Nerwica trochę poluzowała, ale wczoraj zobaczyłem coś co nie roztrzęsło i czuje napięcie i ścisk w głowie - jest tutaj taki gościu który ćpa już 20 lat. Wczoraj zażył jakiś nowy dopalacz.

Na moich oczach osunął się na podłogę. Ten widok wywołał u mnie skok objawów nerwicowych. Dzisiaj ten gościu czuje się dobrze a mnie męczą napięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, informatyką to może nie bo nic nie kumam z programowania :smile: . Od tak co sam się nauczyłem obsługi komputera różnych rzeczy instalowania programów. Posiadam komputer od 2007 roku no i moja znajomość obsługi itd była na początku praktycznie zerowa.

Też instalowałem Windows 10 na wirtualnej maszynie VirtualBox ale mój komputer jest za słaby do tego systemu i słabo ten system chodzi, bardzo słabo chodzi.

Windows Xp na VirtualBox mi dobrze chodzi, Windows 7 też dobrze ale Windows 10 bardzo słabiutko.

Jaki masz program antywirusowy na swoim kompie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Avast Free Antivirus

Nie szukam innego, bo ten mnie zadowala. O dziwo dawno nie miałem informacji o wirusach.

Wolę sobie zrobić kopię zapasową systemu, jak mi siądzie to przywrócę.

Przydałby się Office 2013. Dają 1 TB danych w dysku w chmurze. Przerzuciłbym tam część rzeczy i by były bezpieczniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi