Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedziała blah!, która zjadła niedawno przeterminowane cukierki. :P Wszystko jest dla ludzi, tylko z głową. Ej, blah!, a Ty już do Kanady poleciałaś? :roll:

:papa:, dobry dzień mamy dziś. Najedzony brzuszek łakomczuszek. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, bo się wtedy zdenerwowałam i liczyłam, że uda mi się wreszcie przespać normalnie noc. Ale te tabsy wzięłam drugi raz w życiu. Te tabsy to lipa bo faktycznie człowiek szybko po nc zasypia ale sny ma porąbane i jakieś fazy dziwne.

Niezależnie od wszystkiego wracam latem do domu. Tak sobie zorganizowałam wszystko, że "kolega" w razie czego się mną "zaopiekuje" ;). Bo w Polsce krew mnie prędzej zaleje nim ktokolwiek mnie wyleczy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

U mnie słoneczko od rana, ale zimnawo.

Ledwo się na nogach trzymam, bo wybudziła mnie franca skoro świt i dała mi popalic, zmasakrowana jestem i śpiąca. Robię chłopakom obiad, może uda mi się skubnąc ziemniaczka.

Umówiłam się na 18.30 z przyjaciółką na herbatkę , nie mam siły iśc, ale wiem, że muszę , bo podziała to terapeutycznie. Bliziutko mam to się dokulam, najwyżej posiedzimy tylko chwilkę. Powinnam ją dziś też trochę powspierac, ale czy będę miała siłę... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, jasaw, tulam grupowo, nie tylko będzie lepiej, co nawet teraz już chyba nie jest tak źle. :angel:

Właśnie do mnie dotarło, że w zasadzie zostałam wczoraj zaproszona do kina, a odruchowo wykazałam średni entuzjazm, bo nie mój ulubiony gatunek :hide: Ale to daje mi pełne moralne prawo za jakiś czas zagadać (napisać), że to jednak dobry pomysł ("no czo z tym kinem, premiera już za tydzień?"). Tak się komunikują normalni ludzie. :o To wszystko dla mnie takie nowe :zonk: Aśsię najem popcornu na noc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ma do mnie dzisiaj przyjść kolega (gwoli ścisłości nie ten ładny ;) ). Mam tremę, bo dawno nikt do mnie nie przychodził, od lat już nie zapraszam znajomych do mieszkania rodziców (normalnie przychodzą tylko przyjaciele rodziny, albo chłopak, jak żem go jeszcze miała).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, :********* hey :) ja wlasnie nic , bede w domu , poczytam , na spacer pojde , poogladam cosik .. Moi znajomi wyjezdzaja wiec zosttaje bez rozrywek towarzyskich ;)

Poszlam do rosska bo potrzebuje liner do oczkow a jest minus 49 % na tusze , cienie , linery i konturowki i to od dzis ta promocja i juz nic nie kupilam :bezradny: tak poprzebierane bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi