Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, to jest chyba najlepszy sposób na odwrócenie uwagi od własnych, realnych czy też wyimaginowanych, problemów :mhm:

-- 14 kwi 2015, 23:39 --

Myślę, że wykonałam dość trudną pracę ze sobą, nad sobą, trwało to kilka ładnych lat, w sumie 4, ale opłacało się być cierpliwą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:*********

Ja juz rano po 8 bylam u dentytki :x wstalam z popuchnieta buzia , caly dol dziasel mi spuchl , bol jak cholera ...

I zab zostal otwarty , wyczyszczony , dostalam antybiol(super sie ciesze kutfa) oraz mam go plukac po kazdym posilku sola fizjologiczna.I czekamy.

Na odchodnym powoedzialam do dentystki do zobaczenia standardowo za dwa dni :?:?:?

Jestem wkur....na bo juz inaczej tego nazwac nie moge.

Siedze teraz u Madzi , i mam szczerze dosc!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, no inaczej mnie nie stac niestety na obecna chwile.... Ale mojej siostrze ta sama dentystka robila dwa zeby i jest ok. Ten co mi zrobila nadbudowke jedynki tez ok , trzyma sie ladnie , nic sie nie dzieje a tu jakis zab skurczysyn czy cholera wie.

No dosc mam bo juz nie mam sil tam jeZdzic co dwa dni!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry... acherontia-styx, platek rozy, mirunia, :D

platek rozy, Kamilko, bardzo Ci współczuję. Znam te problemy i wiem co czujesz :hide: , osiągnęłaś zębowy szczyt bólowy...

Z dnia na dzień będzie lepiej, wiadomo, antybiotyk zadziała.

Jednak radziłabym Ci z marszu zrobić pozostałe zęby, by uniknąć komplikacji, bo im wcześniej tym lepiej-samo się nie wyleczy. Zniosłaś ból okropny, więc zwykłe leczenie to drobiazg...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, jasaw, :******** Dziekuje kobietki:)

mirunia, dokladnie mam tak samo zrobione teraz z tym zabkiem i mam to samo czynic .

jasaw, ja juz nie wiem czy pojde tak od razu z kolejnym zebem bo po prostu musze chyba odpoczac od dentysty , i sobie zrobie przerwe z miesiac ....

Jestem po pierwszym plukaniu zeba ... jej jakie to trudne :hide: malo przyjemne zreszta tez.

Tylko zebym jue jezdzic nie muaiala tam znowu. :zonk: za dwa dni , tylko dopiero na wizyte.

W aptece zaplacilam 60 zl bo jeszcze kupilam oslonowe tabletki i zestaw igiel i strzykawek oraz sol i najdrozszy byl antybiotyk ktorego nijak zadnym tanszym zamiennikiem sie nie dalo zastapic :bezradny::bezradny:

bonsai, witaj :) :papa::papa: jak sie masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Kotlety się przegryzają, czas na chwileńkę relaksu... U mnie siąpawka i dzień na zwolnionych obrotach. Ale nie piję kawy, coby sobie nie zafundowac znowu telepawki.

cyklopka, ja nie widzę tej koszulki... :why:

bonsai, no ja nerwowo sprawdzam zęby, tak mi się udzieliło... ;)

platek rozy, Kochana*****, no teraz to już na pewno będzie lepiej z ząbkiem. Dlatego właśnie nie lubię dentysty, bo moje zęby lubią fundowac tego typu niespodzianki.

Niby na nfz poszłaś, a jakie koszta masz...

Wszyscy tak przejęci Twoim zębem, że nikt nie napisał, jak się czuje i jak mu mija dzień... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, tez mam misie :) i czasem z jednym spie ;) Takze mamy podobnie :)

-- 15 kwi 2015, 16:15 --

kosmostrada, Kochana:********* no wlasnie widze ze zapodalam temat nie lada na forum :smile: ale serio ucierpie sie i ucierpie :( i juz mam dosc bo jeszcze mam kawalek do dentysty i musze tam dojezdzac a to sie wiaze z biletami i z tym ze w nerwach musze czesc drogi na nogach isc jak sie tlok zrobi w autobusie to mnie dusic zaczyna :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi